Antonis Kouroutsavouris ρώτησε πριν 4 έτη

Κύριε Κυρίτση καλημέρα σας. Υποβάλω την ερώτηση προκειμένου να είμαι απολύτως σίγουρος. Μέσω του Site σας είδα διαφήμιση απο κάποιο online κατάστημα που έχει σε τιμή πακέτου τα Windows 10 + το πακέτο Office 2019. Αυτήν την στιγμή διαθέτω τα Windows 8.1 Pro με 8 GB Ram και λειτουργικό 64 bit. Τον υπολογιστή μου τον χρησιμοποιώ τόσο για ελαφρά επαγγελματική χρήση όσο και για παιγνίδια. Θα επιθυμούσα την γνώμη σας, αν προβώ σε αναβάθμιση των Windows θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ή μπορώ άνετα να προχωρήσω ;;. 
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την απάντηση σας . (Ο υπολογιστής μου λειτουργεί από το 2013 χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός από μια καλλίτερη κάρτα γραφικών που εγκατέστησα και 2 φορές αλλαγή καμένου τροφοδοτικού). 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 
Με εκτίμηση
Αντώνης Κουρουτσαβούρης 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Αντώνη

Αν έχεις εγκατεστημένα και ενεργοποιημένα Windows 8, μπορείς να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις νέα άδεια.

Θα κατεβάσεις το εργαλείο της Microsoft και θα επιλέξεις αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή.

Πρέπει να κοιτάξεις αν οι κατασκευαστές του υλικού προσφέρουν drivers για Windows 10. Αν προσφέρουν, η σωστή λειτουργία είναι σίγουρη.

Αν δεν προσφέρουν, δεν μπορεί να εγγυηθεί κάποιος σωστή λειτουργία. Ωστόσο, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν υπάρχει πρόβλημα.