Johnny Thanoglou ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα την άποψη σας καθώς σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση σε αυτόν εδώ τον υπολογιστή.Η χρήση του είναι κύριως browsing (κανα youtube) και από games μόνο κανα lol τίποτα παραπάνω.Διαθέτω μέχρι 300€.

6 Απαντήσεις

Johnny Thanoglou απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα, είδα δεν απάντησε κανείς την ερωτησή μου, θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί σκέφτομαι να πάω σε FX-8350 αλλά από οτι έχω διαβάσει δεν είναι κάλη επιλογή.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Τις ερωτήσεις τις απαντάμε συνήθως εντός 24ων έως 48 ωρών.
Οι FX είναι άθλιοι επεξεργαστές, μακριά.
Ο Ryzen, η μητρική και η μνήμη στη σύνθεση των 430 ευρώ θα σε καλύψουν.

Johnny Thanoglou απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ πολύ Άγγελε για την απάντηση σου μπορώ να πω με έσωσε από μια λάθος αγορά, έχω ακόμα μια ερώτηση σχέτικα με τον ryzen 3 2200g.H δικιά μου ήδη κάρτα γραφικών θα δουλέυει μαζί με την AMD Radeon Vega 8? ή θα χρησιμοποιείται μόνο η κάρτα γραφικών του CPU?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Θα λειτουργήσει κανονικά, αλλά τα ενσωματωμένα γραφηκά του Ryzen έχουν υπερβολικά πολύ καλύτερες επιδόσεις. Δεν υπάρχει καν λόγος να την εγκαταστήσεις.

Johnny Thanoglou απάντησε πριν 5 έτη

Λοιπόν παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την αγορά ενός κουτιού.Αυτό που έχω τώρα ειναι ένα hp 10-15ετίας και είπα να το αλλάξω για κατί πιο όμορφο και με καλύτερο airflow.Λοιπόν έχουμε και λέμε AMD RYZEN 3 2200G 3.70GHZ,  ASROCK B450M PRO4 , RAM G.SKILL F4-3200C16D-8GVK 8... .
1ον) θέλω την γνώμη σας για case κοίτουσα CASE COOLERMASTER MASTERBOX Q3 , που είναι και RGB και αλλάζει το χρώμα και το CASE SHARKOON TG5 WHITE . Επειδή δεν έχω fans θα ήθελα κάτι τέτοιο που έχει ήδη.
2ον) Ενα αξιόπιστο τροφοδοτικό γιατί δεν έχω ιδέα αλλα και να μην ξεφύγω σε τιμή.
3ον)Θα χρειαστώ κάποια aftermarket ψύκτρα για αυτό το build?
Ευχαριστώ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Και τα δύο κουτιά είναι καλά. Μπορείς να διαλέξεις όποιο σου αρέσει καλύτερα σαν εμφάνιση, και αναλόγως αν προτιμάς το RGB ή αν σου αρκούν τα λευκά LED.
Αν δεν σκοπεύεις να βάλεις εξωτερική κάρτα γραφικών, ένα καλό 350W τροφοδοτικό είναι αρκετό. Αν θέλεις κάτι πραγματικά καλό, πάρε αυτό.
Δεν χρειάζεσαι aftermarket ψύκτρα, αυτή που έρχεται με τον επεξεργαστή θα σε καλύψει.