Alexandros B9hell ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα παιδιά...Έχω έναν i3 3.07GHz, σε motherboard foxconn H55MXV, 6GB RAM και κάρτα NVIDIA GT 730. Η κάρτα γραφικών δε πέρνει άλλα Updates οπως μου απαντήσατε εδώ οπότε θέλω να ρωτήσω. Σηκώνει το σύστημα προς το παρόν μιά μεγαλύτερη κάρτα γραφικών. Και άν ναι έχεται κάποια να προτείνεται; Εννοείτε να μήν χρειάστω να την αλλάξω και μετά την αναβάθμιση που θα γίνει καποια στιγμή!

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Αλέξανδρε
Έχεις κάποια συγκεκριμένη κάρτα στο μυαλό σου; Πόσο είναι περίπου το budget σου; 

Alexandros B9hell απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα ξανα, κάτι συγκεκριμένο όχι...κοιτούσα  τις nvidia gt 1030lp (κάτι οικονομικό) και τη gtx 1050 stormx 3gb, που με΄τά ανεβάινω πολύ σε τιμή..Απλά θα ήθελα όταν θα αναβαθμιστεί όλο το pc να μείνει η κάρτα και για μετά. Ξ¨ερω εν μέρει την αναβάθμιση του Pc(που δε θ γίνει σύντομα, αλλά δε θυμάμαι τί μητρική μου είπαν ότι θα μπέι).Πάντως θα έχει επεξεργαστή 8ης γενιάς(αν αυτό βοηθάει να καταλάβεται τη μητρική).Οποιεσδήποτε άλλες γνώμες και βοήθεια σχετικά με κάποια άλλη κάρτα δεκτή!!
Πάντως ένα μπάτζετ όχι πάνω απο 200€...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Αλέξανδρε,
Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει η 1660. Από τη στιγμή που η 1660 ti ξεκινάει από 280 ευρώ, υποψιαζόμαστε πως θα μπορέσεις να βρεις την απλή 1660 γύρω στα 200, χωρίς βέβαια να είναι απόλυτα σίγουρο.
Από εκεί και πέρα, δεν μας διευκρινίσεις για ποιο λόγο θέλεις νέα κάρτα γραφικών. Αν σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια, η 1030 είναι άχρηστη σε αυτό τον τομέα, είναι καλή επιλογή μόνο αν η κάρτα γραφικών που έχεις ήδη έχει πρόβλημα και θέλεις να την αλλάξεις σχετικά οικονομικά.
Για ελαφρύ gaming, δεν προτείνουμε μικρότερη από μια 1050 ti, που έχει μικρή διαφορά στην τιμή με μια 1050 και αρκετά υψηλότερη απόδοση.

Alexandros B9hell απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. Πιο πολύ για gaming τη θέλω ναι.. Τ υπόλοιπο σύστημα θα είναι οκ με αυτή τη κάρτα; Γιατί κάποια παιχνίδια π.χ assasin creed , tom clancy's wildlands ζητάνε και μεγαλύτερο επεξεργαστή απαυτό που έχω. Σε minimum απαιτησεις συστηματος πάντα.
Οπότε κοιτάζω απο 1050 και πάνω..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Σε παιχνίδια που απαιτούν ισχυρό επεξεργαστή ίσως αντιμετωπίσεις πρόβλημα, αλλά γενικά θα έχεις βελτιωμένες επιδόσεις.