Tom As ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα σε όλους, έχω έναν υπολογιστή τον οποίο είχα αγοράσει τον Δεκεμβριο του 2009, δόξα τω Θεό είναι μια χαρά το PC, το είχα πάρει τότε 986 ευρώ (οθόνες-ηχεία-όλα). Το PC μου το έφτιαξε ένας φίλος, δεν το πήρα έτοιμο. Συγκεκριμένα ο φίλος μου, μου πρότεινε τα εξαρτήματα και εγώ πήγα στο e-shop τα αγόρασα και μου τα συναρμολογήσανε αυτοί.
 
Αρχικά, ο λόγος που θέλω να κάνω αναβάθμιση είναι γιατί όταν φορτώνω παιχνίδια ο υπολογιστής κάνει αρκετό θόρυβο σε σημείο να με κουράζει...Ακόμα και ταινία να βάλω ακούγεται ενα βουυυυυ...Φορμάτ έχω να κάνου σίγουρα 1,5 χρόνο...Τον υπολογιστή τον θέλω για gaming, πέρα απο τις εργασίες-ταινίες-τραγούδια-facebook...
 
Ποσό που διαθέτουμε : 100-120 κάπου εκεί
Χρήση υπολογιστή : Κατα κύριο λόγο gaming
 
Τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ που έχω τώρα είναι τα εξής:
 
ΚΟΥΤΙ CoolerMaster RC-590-KKN1-GP http://www.e-shop.gr...t?id=PER.806667
AΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΚΟΥΤΙΟΥ (το PSU είναι αυτό λογικά) coolermaster rs 500 extreme power plus (δεν ξέρω αν έπρεπε να το βαλω ή όχι)
CPU AMD Athlon™ II X4 620 Processor, 2611 MHz Quad Core Box
Motherboard GIGABYTE GA-MA785G-UD3H
RAM 2x SAMSUNG 2GB DDR2 PC6400 800MHZ http://www.e-shop.gr...t?id=PER.554708
GPU POWERCOLOR RADEON HD5750 1GBD5-PDH 1GB  http://www.e-shop.gr...t?id=PER.515736
ΟΘΟΝΗ LG W2243S-PF 22'' TFT PIANO BLACK http://www.e-shop.gr...t?id=PER.169562
Τι προτείνετε να αλλάξω? Επίσης αν 100 ευρώ είναι χαμηλό ποσό και δεν γίνεται κάτι καλύτερο απο αυτό που υπάρχει ήδη, θα ήθελα τουλάχιστον να απαλαγώ εντελώς απο τον θόρυβο.
Ευχαριστώ πολύ.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ο επεξεργαστής σου είναι αρκετά παλιός. Με τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών που σου πρότεινα και σε όχι πολύ απαιτητικά παιχνίδια δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά σε πιο σύγχρονους και απαιτητικούς τίτλους θα έρθει στα όριά του.

Ουσιαστικά η μόνη λύση για αυτό είναι να αλλάξεις επεξεργαστή, μητρική, και RAM, οπότε να υπολογίζεις περίπου 350-400 ευρώ για να πάρεις ένα καλό συνδυασμό.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα φίλε μου.

Εφόσον έχεις περισσότερο θόρυβο στα παιχνίδια και τα βίντεο, το πιθανότερο είναι πως φταίει ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών. Αυτή είναι πολύ καλή επιλογή για να την αντικαταστήσεις, και στις περισσότερες σύγχρονες κάρτες γραφικών οι ανεμιστήρες δεν ξεκινούν καν πριν η κάρτα φτάσει τους 60 βαθμούς.

Tom As απάντησε πριν 8 έτη

Γενικά το PC το βλέπεις κομπλε? Για μια νορμάλ χρήση gaming μια χαρά δεν είναι? Θα άλλαζες κάτι εσύ? (πλήν της κάρτας γραφικών)

Tom As απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ Άγγελε! (όταν αποφασίσω να τον κάνω turbo, θα σε ενημερώσω!)