Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑναβάθμιση ψύκτρας επεξεργαστή + ανεμιστήρες
Κωνσταντίνος Κούβελας ρώτησε πριν 2 μήνες

Υδροψυξη Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB.
Μόλις την αγόρασα και την τοποθέτησα, δουλεύει κανονικά και βλέπω απίστευτες διάφορες στη θερμοκρασία. Η συγκεκριμένη έχει ένα έξτρα ανεμιστηρακι το οποίο νομίζω βοηθάει για το cooling της μητρικής κάτι τέτοιο. 
Όμως παρατήρησα ότι ούτε αυτό δουλεύει καθώς και κανένας άλλος ανεμιστηρας της Bquiet που έχω 140mm για το κουτί. Του έχω συνδεθεσει στο hub της Bquiet πίσω για το rgb και ανάβουν κανονικα όμως δε γυρίζουν.
Μητρική B450 AORUS M
Τα 4πινα που έχω συνδέσει της ψήκτρας το ανεμιστηρακι αλλά και τους υπόλοιπους τα λέει η μητρική ως : CPU FAN, SYS FAN2, LED CPU. 
Ήξερα ότι έχω 3 4πινα επομένως είχα δεχτεί ότι θα λειτουργούν οι 2 ανεμιστήρες του κουτιού και ο ένας του επεξεργαστή όπως το είδα άλλωστε και πριν με.την AMD μαμά ψήκτρα. Όμως τώρα φαίνεται ουσιαστικά να μη δίνουν τα 4πινα ρεύμα 

4 Απαντήσεις

Κωνσταντίνος Κούβελας απάντησε πριν 2 μήνες

Update:
Τα 4πινα είναι SYS_FAN, CPU_FAN, SYS_FAN2 και τελικά δεν δουλεύει μόνο του SYS_FAN2

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Καλησπέρα Κωνσταντίνε, συγνώμη για την καθυστέρηση. Ποια ανεμιστηράκια λειτουργούν αυτή τη στιγμή? Ποιο τροφοδοτικό διαθέτεις?
 

Κωνσταντίνος Κούβελας απάντησε πριν 2 μήνες

Γυρίζει ένα από τα 3 του κουτιού και το ανεμιστηρακι της ψήκτρας πάνω στον επεξεργαστή. Τα άλλα 2 του κουτιού μόνο φωτίζουν δε γυρνάνε. Έχω της be quiet power 10 750w bronze

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Μήπως έχουν χαλάσει? Μπορείς να βεβαιωθείς εάν λειτουργούν σωστά συνδέοντας αλλού?