Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑναβάθμιση BIOS/ παλιό μοντέλο cpu/ αγορά νέου hardware
ALEXIS LAZANAS ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα στην παρέα του pcsteps. Έχω έναν υπολογιστή με ryzen 3200g, μητρική gigabyte b450ms2h και ram 8gb στα 2666Mhz. Το setup αγοράστηκε όλο τον Ιούλιο του 2020. Λόγω των συνθηκών. Θα χρειαστω από τώρα και πλέον έναν επεξεργαστή με παραπάνω πυρήνες δηλαδή με 6. Δεν έχω κάρτα γραφικών αλλά έχω τα ενσωματωμένα γραφικά του ryzen 3.
1)Αν αγοράσω τον ryzen 3600 θα τον υποστηρίζει απροβληματιστα χωρίς να χρειάζεται αναβάθμιση bios; Όμως στην περίπτωση αυτή θά χρειαστώ κάρτα γραφικών ποια θα μου προτείνατε ( δεν με ενδιαφέρει και πολύ το gaming) 
2) Γνωρίζω τους κινδύνους που ενέχει μια αναβάθμιση του Bios η οποία θα ήταν απαραίτητη για να κουμπώσω πάνω στην μητρική μου τον 5600g ο οποίος όμως έχει ενσωματωμένα γραφικά και θα μειωθεί σημαντικά το κόστος της αναβάθμισης
3) Να αγοράσω νέο Hardware σαν να αγόραζα νέο setup ποια σύνθεση θα μου προτείνατε 
Να προσθέσω ότι τα 8gb ram θα γίνουν 16 σε κάθε περίπτωση 
 
 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, ναι η μητρική σου υποστηρίζει και τους δύο επεξεργαστές..από τη στιγμή που τους υποστηρίζει κανονικά δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα - ίσως στον 5600 χρειαστεί bios update - προχώρησε σε κάτι τέτοιο άφοβα ακολουθώντας τις οδηγίες της gigabyte.