vickyapo ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα
διαβάζοντας το site σας - το οποίο με βοήθησε πολύ - βρήκα την εφαρμογή CPUID CPU-Z, με την οποία ανακάλυψα τα χαρακτηριστικά hardware του υπολογιστή μου, αλλά και ότι είναι ξεπερασμένος και χρειάζεται αναβάθμιση τόσο ως προς την μητρική του, τον επεξεργαστή αλλά και την μνήμη του. Απ' ότι συμπεραίνω πρέπει ν' αλλάξω και την κάρτα γραφικών, χωρίς όμως να είμαι βέβαιη ! Το γεγονός ότι δεν ξέρω τι υλικά πρέπει ν' αγοράσω για να τον αναβαθμίσω και ν' αντικαταστήσω τα ήδη υπάρχοντα με ώθησε να σας στείλω το συγκεκριμένο μήνυμα. Ψάχνοντας στο internet είδα ότι την επόχή που είχαν βγει τα όσα περιέχει ο υπολογιστής μου, ήταν πολύ καλά και όχι τόσο οικονομικά ! (έτος 2008). Θα ήθελα ν' αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου, με περίπου αντίστοιχα στοιχεία αλλά και σχετικά οικονομικά (το budget που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 400 ευρώ), έτσι ώστε να μην χρειάζεται συνεχή αναβάθμιση και να μπορώ να τον κρατήσω χωρίς προβλήματα, αρκετά χρόνια. Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται για παιχνίδια κυρίως μέσω social media, εφαρμογές office, ταινίες, youtube.  Το πιο κάτω link εικόνων περιλαμβάνει τα στοιχεία του υπολογιστή μου. http://imgur.com/a/onC3D
Σας ευχαριστώ

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Βίκυ,

Πρακτικά από τον υπολογιστή σου μπορείς να κρατήσεις μόνο το κουτί, το DVD-R, την κάρτα γραφικών, ίσως και το σκληρό δίσκο, αν και από το 2008 τώρα θα είναι στα τελευταία του. Όλα τα υπόλοιπα θέλουν αλλαγή.

Δες στον οδηγό αγοράς υπολογιστή το σύστημα των 750 ευρώ χωρίς το κουτί, το DVD, και την κάρτα γραφικών, βγαίνει περίπου στα 425 ευρώ.