Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑναβάθμιση Windows 7 Home Premium σε 11. Γίνεται;
Thanasis Zantrimas ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα σας,
Με λένε Θανάση και όπως θα είδατε στον τίτλο σας θα με ενδιέφερε να κάνω μια αναβάθμιση των Windows 7 στην τελευταία έκδοση που υπάρχει. Σήμερα στην εκκίνηση του λειτουργικού μου πετάει ένα μαύρο φόντο στην επιφάνεια εργασίας και κάτω δεξιά στην άκρη της οθόνης το μήνυμα Windows 7 Build 7601 This copy of Windows is not genuine. Πριν από πέντε χρόνια όταν έκανα αναβάθμιση του υλισμικού με νέα μητρική κάρτα, SSD και δύο κάρτες μνήμης Kingston, εγκατέστησα τα Windows 10 (αυθεντικά) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Έκανα τη μεταφόρτωση και εγκατέστησα το λειτουργικό από USB stick. Από 'κεί και ύστερα άρχισε να μου πετάει μπλε οθόνη μονίμως, και το πρόβλημα φάνηκε πως προερχόταν από τις κάρτες μνήμης. Δεν φαίνονταν στην επίσημη ιστοσελίδα της MSI στη λίστα με άλλες κάρτες μνήμης. Ο επεξεργαστής είναι AMD Athlon x4 860K. Εν πάση περιπτώσει, μετά απ' όλο αυτό που έγινε με τα αυθεντικά 10, εγκατέστησα τα σπασμένα 7 home premium και τώρα συμβαίνει αυτό που σας είπα πιο πάνω και από τότε έως τώρα δεν αντιμετώπισα προβλήματα, ιδίως στην περίπτωση της μπλε οθόνης. Τον Ιανουάριο του 2020 η Microsoft δεν θα παρείχε υποστήριξη στα 7, αλλά εγώ βρήκα έναν τρόπο να το παρακάμψω αυτό και να κατεβάσω ένα σκριπτ ως hack για να συνεχίζεται η υποστήριξη.
Bypass Windows 7 ESU* A project to bypass Windows 7 Extended Security Updates eligibility check
## Important Notes:
* This will only allow you to install ESU updates,
downloading the updates themselves via Windows Update will mostly need extra work and checks.
- The ESU eligibility is only checked during the update installation,
therefore, you can choose to keep the bypass installed, or remove it afterwards.
Υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση των Windows 11 κατευθείαν από την υφιστάμενη έκδοση που έχω;
 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Θανάση! Για να αναβαθμίσεις δωρεάν σε Windows 11, πρέπει πρώτα να κάνεις την αναβάθμιση σε Windows 10 με το εργαλείο της Microsoft. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος αν θα στο επιτρέψει από τη στιγμή που τα Windows δεν είναι ενεργοποιημένα. 

Thanasis Zantrimas απάντησε πριν 2 έτη

Γεια σου, Γιώργο.
Εντάξει, λάθος το έθεσα το ερώτημα. Σβήσε την αναβάθμιση. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προσπαθήσω να εγκαταστήσω μέσω USB τα 11.
Έχω έναν SSD που ανέφερα και άλλους δύο HDD. Δεν νομίζω να χρειαστεί να κάνω backup. Δεν θα 'θελα να το πάθω όπως την άλλη φορά που είχα πληρώσει για τα 10. Αυτό είναι το θέμα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση χωρίς ενεργοποίηση, να βεβαιωθείς πως όλα λειτουργούν σωστά και τότε να πάρεις σχετικό κλειδί. 

Thanasis Zantrimas απάντησε πριν 2 έτη

Έγινε. Αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση.