Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑναβάθμιση windows 8.1 σε 10
petros karavidas ρώτησε πριν 3 έτη

καλησπέρα σε αυτό το παλιό pc (motherd turbo-x  h61m-p32/w8 επεξεργαστής intel pentium g2020 fclga1155 2,90ghz 2cores 2theads ram transcend 1x4gb ddr3 pc3-10700 (667mhz)  1,5v ssd samsung 120gb με λειτουργικό win 8.1 σπασμένα )μπορώ να βάλω win 10 home από  Godeal24 η θα έχω πρόβλημα παλαιότητας ;

9 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Πέτρο

Δυστυχώς, δεν βλέπω να κυκλοφορούν επίσημα drivers για τη μητρική σου. Οπότε, μόνο με δοκιμή μπορείς να μάθεις αν οι drivers που θα κατέβουν αυτόματα λειτουργούν σωστά.

Αφού έχεις ήδη Windows 8.1, μπορείς να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση σε 10 με το εργαλείο της Microsoft. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις άδεια. Απλά επέλεξε αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή στο εργαλείο.

petros karavidas απάντησε πριν 3 έτη

καλημέρα αλλά σου υπενθυμίζω ότι τα win8.1 είναι "σπασμένα" πρώτον και δεύτερον αν κατέβουν με πρόβλημα οι drivers τότε θα χρειαστεί να περάσω τα Windows 8.1 ξανά ;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Η Microsoft επιτρέπει την αναβάθμιση ακόμα και σπασμένων Windows.

Τα Windows 10 σου δίνουν την επιλογή να κάνεις επαναφορά στο προηγούμενο λειτουργικό μέσα σε 30 ημέρες (αν θυμάμαι καλά το διάστημα). Αν περάσει αυτό το διάστημα, πρέπει να κάνεις format.

petros karavidas απάντησε πριν 3 έτη

Είδα το βίντεο της Έλενας Σωτήρη από το κανάλι  σας και βήμα βήμα μόλις έτρεξα το εργαλείο win10 και στην ερώτηση ¨τι θέλετε να κάνετε ¨μου έβγαλε μήνυμα ΄΄δεν γνωρίζει τη γλώσσα αυτού του συστήματος΄΄ και δεν με άφησε να προχωρήσω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δεν έχω συναντήσει ποτέ το συγκεκριμένο σφάλμα. Δοκίμασε να γυρίσεις τη γλώσσα των Windows στα αγγλικά και δοκίμασε ξανά. 

Vasilis Lam απάντησε πριν 3 έτη

Το setup πρεπει να ειναι στην ιδια γλωσσα που ειναι τα windows 8.1 που εχεις τωρα

petros karavidas απάντησε πριν 3 έτη

Βασίλη καλησπέρα ελληνικά έχω στα win8.1 και  με ελληνικά προσπάθησα να  περάσω τα win10 .

Vasilis Lam απάντησε πριν 3 έτη

Αν δεν γινετε, τοτε κανε format. Προβλημα παλαιοτητας δεν θα υπαρχει σε καμια περιπτωση, τα windows 10 λειτουργουν και σε πολυ παλαιροτερα συστηματα

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν γίνει format, θα χάσει τη δωρεάν αναβάθμιση. Την πρώτη φορά πρέπει να κάνει τη διαδικασία της αναβάθμισης για να πάρει άδεια.

Όπως είπα παραπάνω, δοκίμασε να αλλάξεις τη γλώσσα σε αγγλικά και να κάνεις εγκατάσταση τα Windows 10 στα αγγλικά. Μετά την εγκατάσταση, μπορείς να αλλάξεις πάλι τη γλώσσα.