Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsαναβαθμιση Η/Υ καρτα γραφικων
Petros Nikolaoy ρώτησε πριν 10 έτη

καλισπερα σε ολους θα ηθελα κατα την γνωμη σας πια ειναι η καλυτερη απο αυτες τις 2 καρτες γραφικων και αν ειναι αρκετο το τροφοδοτικο που εχω εγκατεστιμενο ιδη στον Η/Υ η αν πρεπει να βαλω αλλο καλυτερο εφχαριστω . (τροφοδοτικο) http://www.bionic.com.cy/products/nitrox-atx-sl-450-450w-power-supply

(καρτες γραφικων)
http://www.eshopcy.com.cy/product?id=PER.514536

http://www.eshopcy.com.cy/product?id=PER.513628

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Πέτρο.

Το τροφοδοτικό σου είναι μικρό για αυτές τις κάρτες γραφικών, θέλουν minimum 500watt, και πολλές εταιρείες προτείνουν γύρω στα 600-650.

Η πρώτη είναι η καλύτερη από τις δύο.

Petros Nikolaoy απάντησε πριν 10 έτη

εφχαριστω αγγελε καμια αλλη καρτα που κατα την αποπση σου να ειναι καλυτερη σε αυτη την τιμη περιπου 10 - 20 ευρω πανω κατω δεν θα με πειραζε εφχαριστω.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Αυτή είναι αστέρι, αλλά θέλει 850 watt τροφοδοτικό.

Petros Nikolaoy απάντησε πριν 10 έτη

εφχαριστω και παλι αγγελε για την βοηθεια σου κοιτακσα για τροφοδοτικο και αποτι φενετε τα καλα 850W και πανω ειναι πολυ ακριβα για μενα αυτη την στιγμη, μια τελεφταια συμβουλη επειδη δεν μπορω αμεσα να δοσω τοσα χριματα αυτη την στιγμη τηα ηθελα και παλι την βοηθεια σου για μια καρτα γραφικων που να μπορει να σηκοσει το τροφοδοτικο που εχω ιδη στον Η/Υ ειναι αυτο

http://www.bionic.com.cy/products/nitrox-atx-sl-450-450w-power-supply

απλα θελω μια καλυτερη καρτα να μπορω να παικσω ορισμενα παιχνιδια σε μετρια γραφικα και πανω ας πουμε το παιχνιδι terra rising
τωρα εχω μια hd 6450 και μπορω να πεκσω αυτο το παιχνιδι στα Low γραφικα μονο αλοιως κολλαω πολυ εφχαριστω και απολογουμε που σε ενοχλω συνεχεια με τις εροτισεις μου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Να σου πω, Πέτρο, μάλλον χαμένα θα πάνε τα χρήματα, να αγοράσεις μια μικρή κάρτα γραφικών τώρα που να ταιριάζει στο τροφοδοτικό και να πρέπει να την αλλάξεις αργότερα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις και να μαζέψεις χρήματα και για τροφοδοτικό.

Αν θέλεις πολύ πάντως να αγοράσεις, αυτή θα λειτουργήσει στα 450watt.

Petros Nikolaoy απάντησε πριν 10 έτη

οκ αγγελε εφχαριστω για ολη την βοηθεια και τις συμβουλες σου θα περιμενω να μαζεπσω χριματα να παρω μια καλη καρτα μαζι με τροφοδοτικο νασαι καλα φιλε.