Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑναβαθμιση η αγορα καινούργιου hardware ?
sasd sadasd ρώτησε πριν 5 έτη

Γεια σας ! Καλως βρηκα ..!! 
Εχω  το παρακατω συστημα (λιγο παλιουτσικο :p ) 
Cpu  :  AMD A10 7850K 3.70GHZ
M/b   :  Asus Crossblade Ranger
Ram  : Hyperx hx324c11srk2/8 8gb 2400mhz
Gpu   : Gigabyte Geforce gtx 970 4gb
Psu    : Be quiet! power zone 750w
Ποια η γνωμη σας , αξίζει μια αναβαθμισουλα (μνημης - καρτας γραφικων) η μπω κατευθείαν στην σκέψη για καινουργιο pc ? Ειμαι σκληροπυρηνικος gamer και λατρεις τον ωραίων γραφικών επισης ασχολούμαι ερασιτεχνικά με rendering  κτλπ . Δεν με ενδιαφέρει προς το παρον 4k μιας και δεν διαθέτω προς το παρών τέτοια οθόνη .
Ευχαριστω !

4 Απαντήσεις

sasd sadasd απάντησε πριν 5 έτη

Απο βιασύνη δεν άλλαξα την κατηγορια δημοσιεύσεις του ποστ, συγνώμη , αν μπορούν οι διαχειριστές να το βάλουν στο σωστο ..ευχαριστώ 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, εάν έχεις στο μυαλό σου μία Nvidia GTX 1050Ti, τότε ο επεξεργαστής σου μπορεί να αντεπεξέλθει...εάν πας σε κάτι παραπάνω τότε θα έχεις bottleneck.. 

sasd sadasd απάντησε πριν 5 έτη

Η 1050 απο οτι γνωριζω δεν θα μου δωσει καμια τρομερη διαφορα και νομιζω στα περισσοτερα games η 970 θα μου δώσει περισσότερα fps , διορθώστε με παρακαλώ αν κανω λαθος !

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, έχεις δίκιο δεν έχει νόημα η GTX1050 Ti. Πηγαίνοντας σε μεγαλύτερη GPU θα έχεις το λεγόμενο bottleneck, συνεπώς θα πρέπει να πας σε νέο σύστημα κάποια στιγμή. Από αυτά που έχεις ήδη μπορείς να κρατήσεις μόνο το τροφοδοτικό και την GPU (αλλά θες να πας σε καλύτερη).
Συνεπώς κάποια στιγμή θα πρέπει να πας σε κάτι τέτοιο.