Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑναβαθμιση η υπαρχει και αλλος τροπος?
γιαννης στρανγερ ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας παιδια!
Πριν απο 2 χρονια (ιουνιος του 15) ειχα αγορασει ενα προτεινομενο PC που ειχε συστησει ο Αγγελος και κοστιζε περιπου στα 750 ευρω.Το pc αναλυτικα "φοραγε" μια AMD Radeon R9 series,8gb ram και εναν intel Pentium G3258@3.20 Ghz.Στο pc εχω παιξει Witcher αν και ειχε καποια lag spikes.Σημερα σκεφτομαι στην αγορα του PUBG αλλα με βαζει σε αμφφιβολιες ενα σιτε  που λεγετε Can you run it καθως μου βγαζει οτι δεν θα τρεχει στον υπολογιστη μου.Να σημειωθει οτι και για το The witcher τα ιδια μου λεει αν και το παιζει.Αυτο που θελω να ρωτησω αν ειναι οτι κανω εγω κατι λαθος ενδεχομενος ας πουμε δεν κανω overclock τον επεξεργαστη και για αυτο δεν μπορω να παιξω αυτα τα παιχνιδια η θελω καποια πιθανη αναβαθμιση στον επεξεργαστη.
Ευχαριστω εκ των προτερων!

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιάννη. Ο πιο απλός τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να ψάξεις video του PUBG στο youtube με τα δικά σου χαρακτηριστικά για να δεις την απόδοσή του.
Δες επίσης και άλλες μεθόδους
https://www.pcsteps.gr/118287-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1/
Προσωπικά πιστεύω πως εφόσον τρέχει σχετικά καλά το Witcher, δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά δεν βλάπτει και να το ψάξεις.