Zero g ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα! Αν και θα παρω συντομα καινουργια μοναδα (και ευχαριστω και παλι με γλυτωσες από κακοτοπια!) Θελω αν μπορω να δωσω λιγο αερα σε αυτή την παλια μοναδα . Πριν αρχισω σαν άλλος Μαμρα να παρακαλαω τα αρχαια πνευματα του κακου να κανουν την δουλεια ειπα να ζητησω την συμβουλη σου. Το pc εχει τα εξης :

CPU Type: AMD Athlon Dual Core 5050e
O/S: Windows 8 (32-bit)
Total RAM: 3327.4 MB.
NVIDIA GeForce 9500 GT
MOTHERBOARD:MS-7369
SSD: KINGSTONE 120 G

Σκεφτομαι να προσθεσω :1) TeamGroup Desktop RAM Value 8GB 1600MHz DDR3 η 2 x TeamGroup Desktop RAM Value 4GB 1600MHz DDR3.2) Gigabyte GeForce GT730 2GB (GV-N730D5-2GI) η Sapphire VGA R7 240 Boost 2GB
Ποια είναι η γνωμη σου?

 
 

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Όσα αρχαία πνεύματα του κακού κι αν καλούσε ο Μάμρα, πάντα τα αρχαία του έπαιρνε στο τέλος, οπότε δεν το συνιστούμε σαν λύση.

Η μητρική σου παίρνει μόνο DDR2 μνήμες, οι DDR3 μνήμες δεν μπορούν να μπουν με κανένα τρόπο.

Η μέγιστη μνήμη που μπορείς να βάλεις είναι 8GB, και μπορείς να βάλεις 4x2GB DDR2. Δύο κιτ όπως αυτό θα σε καλύψουν πλήρως για να αντικαταστήσεις την RAM που έχεις ήδη πάνω. Αν θέλεις να κρατήσεις τη RAM που έχεις και να προσθέσεις μνήμη, θα πρέπει να μας γράψεις τα χαρακτηριστικά της.

Για τις κάρτες γραφικών, σε αυτή την κατηγορία δεν θα δεις καμία σπουδαία διαφορά στην απόδοση όποια από τις δύο και αν πάρεις. Πάρε τη φθηνότερη.

Zero g απάντησε πριν 8 έτη

Να σαι καλα! Δεδομενου οτι αυτες + την καρτα + ενα οικονομικο κουτι (που δεν ανεφερα πριν ) θα μου παει 150-180 πιστευεις οτι η συνθεση των 300 ευρω συμφερει καλυτερα σε μετρο value for money?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ναι, οπωσδήποτε συμφέρει καλύτερα. Η αλήθεια είναι πως δεν αξίζει να ρίξεις χρήματα σε τόσο παλιό υπολογιστή.