Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑναβαθμιση σε android 7.Αξιζει ή οχι για διορθωση προβληματος?
akis etsi ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα.εχω ενα oukitel k6000pro με android 6 και το τελευταιο διαστημα εχω προβλημα με τον g-sensor.ενω εχω επιλεγμενη τη αυτοματη περιστροφη οθονης ,ή δεν θα γυρναει η μπορει να γυρναει αλλοπροσαλα.προς το παρον σαν λυση εκτακτου αναγκης εχω βρει ενα προγραμμα''rotation control'' που μπορω να περιστρεφω την οθονη χειροκινητα.επισης δυο ακομα προγραμματα τα οποια μπορουν και διορθωνουν το προβλημα,και η οθονη να περιστρεφεται αυτοματα κανοντας callibration στον αισθητηρα ,οχι παντα και για μικρο χρονικο διαστημα ειναι το ΄΄quick tune up '' και ''accelerometer callibration''.υπαρχει καποια μονιμη λυση που θα μπορουσα να κανω για να μην προχωρησω σε φορματ,που και παλι ειναι αμφιβολο οτι θα κανει δουλεια?
Σαν τελευταια λυση βρηκα οτι η oukitel μεσω της σελιδας της εχει διαθεσιμο το android 7  για το κινητο μου,μονο που γινεται μονο μεσω υπολογιστη χειροκινητα.θα αξιζε να το δοκιμασω κι αν ναι με το update της συσκευης γινεται και format ή τα αρχεια μου θα παραμεινουν ως εχουν?
ευχαριστω εκ των προτερων.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, εάν έχει πρόβλημα ο αισθητήρας τότε δεν νομίζω ότι θα διορθωθεί κάτι με ένα update. Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου σβηστούν όλα τα αρχεία από το κινητό - εξαρτάται τον τρόπο και το είδος του update - λογικά θα αναφέρει..
Σε άλλη περίπτωση να δοκιμάσεις και μία επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων που βέβαια θα σβήσει τα πάντα.