jo io ρώτησε πριν 8 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΧΩ ΕΝΑ PC ΤΟΥ '09 ΜΕ FULL TOWER COOLERMASTER,ΔΙΠΥΡΗΝΟΣ ΣΤΑ 3.0,ΚΑΡΤΑ RADEON 1GB,ΜΝΗΜΕΣ 4GB CORSAIR,ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 750 W ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Μ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ...ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΤΗΣ AMD(FX 8370 ΣΤΑ 4.0),ΚΑΡΤΑ ΓΡ.RADEON R9  390 X NITRO,ΜΝΗΜΕΣ CORSAIR 8GB ΣΤΑ 1600 DDR3,ΜΗΤΡΙΚΗ MSI 970 GAMING DDR3,SSD ADATA 256GB ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ CPU COOLER FAZN HYDRO 120T.ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ.ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ..ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΙ...ΜΗΠΩΣ ΙΝΤΕL ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ?ΚΑΡΤΑ?GTX???ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ PC ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα φίλε μου. Δυστυχώς οι επεξεργαστές FX είναι η χειρότερη επιλογή, είναι αρχαία μοντέλα του 2012 με κακό σχεδιασμό όσον αφορά το gaming και θέματα υπερθέρμανσης.

Μετά από 7 χρόνια, θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις το τροφοδοτικό, η απόδοσή του θα έχει πέσει λόγω γήρανσης των πυκνωτών.

Η υδρόψυξη δεν αξίζει, μια τυχαία αστοχία υλικού μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή και να σου καταστρέψει τον υπολογιστή. Με μια καλή αερόψυξη θα έχεις την ίδια απόδοση και το ίδιο χαμηλό θόρυβο.

Δεν μου αναφέρεις μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις συνολικά. Πάντως η χρυσή τομή για gaming είναι ο υπολογιστής των 1050 ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή.

jo io απάντησε πριν 8 έτη

 ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ 500 ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ ΠΥΡΓΟ ΜΟΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΛΠ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΟΥΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δεν μου είναι ξεκάθαρο όπως το διατυπώνεις, θέλεις να δώσεις τελικά 1000+500? Δες τη σύνθεση των 1400ων ευρώ. Το πιθανότερο είναι πως μπορείς να κρατήσεις το κουτί που ήδη έχεις, αν χωράει ψήκτρα επεξεργαστή με ύψος 156.5 mm.