Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑναβαθμιση υπολογιστη για gaming
Vasilis Pouliou ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα έχω ένα σύστημα αρκετά χρόνια που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά μου έχει χαρίσει αρκετές ώρες Gaming σε high ακόμα και ultra γράφτηκα πάντα σε 1080p.
Το μηχάνημα το χρησιμοποιώ εκτός από Gaming και επαγγελματικά αφού η δουλειά μου είναι γραφίστας.  
Ο υπολογιστής αποτελείτε από 3 οθόνες lg 29 ιντσών,  Intel i5 4570, μητρική Asus h81m-e, 2 μνήμες crucial από 4 gb 1600mhz, ssd Kingston 250gb, 2 hdd 1tb caviar blue, τροφοδοτικό tagan bz 600w. 
Τους τελευταίους μήνες όπως είναι φυσικό αρχίζω και ρίχνω ρυθμίσεις στα παιχνίδια για να πω ότι έχω 40 με 60 fps ώστε να παίξω και να βλέπω σαν άνθρωπος θα ήθελα να πάω σε ένα νέο σύστημα με ryzen αλλά είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω τώρα οπότε ψάχνω κάποιο τρόπο να βγάλω ακόμα ένα χρόνο και κάτι παραπάνω αν γίνεται.
Σκέφτηκα λοιπόν ότι τα 8gb ram είναι πλέων λίγα .. Λόγο motherboard όμως δεν μπορώ να βάλω ακόμα 2 dim.. 1150 mobo στην αγορά δεν βρίσκεις εύκολα και είναι αρκετά ακριβά για να πάρω ένα με 4 dim + 2 μνήμες ... Οπότε έκανα μια παραγγελία  CORSAIR VENGEANCE BLUE 16GB DDR3 (2X8GB) 1600MHZ κοντά στα 90 ευρώ και σκέπτομαι σε κανέναν μήνα να πάρω και μια nvidia 1060.
Η ερώτηση μου λοιπών είναι σκέπτομαι σωστά?
Μήπως έπρεπε να κάνω κάτι άλλο?
Θα δουλέψει όπως το έχω στο μυαλό μου η απλά θα πετάξω τα λεφτά μου ?

3 Απαντήσεις

Vasilis Pouliou απάντησε πριν 5 έτη

Δεν ανέφερα ότι η κάρτα γραφικών που έχω είναι μια amd r9 280x 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Βασίλη,
Οι επιδόσεις της GTX 1060 είναι σημαντικά υψηλότερες από την R9 280x. Δεν θα μετανιώσεις σε καμία περίπτωση την αγοράς της, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην επόμενη σύνθεσή σου.
Όσο αφορά τις μνήμες, είναι μία αγορά που θα σε βοηθήσει στο τωρινό σου σύστημα, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μελλοντικό σύστημα που υποστηρίζει ταχύτερες μνήμες. 
Αν δεν έχεις το budget για μία νέα σύνθεση, οι αλλαγές που έκανες, θα ανανεώσουν σημαντικά το σύστημά σου. 

Vasilis Pouliou απάντησε πριν 5 έτη

Το γνωρίζω ότι μνήμες είναι άχρηστες για το επόμενο σύστημα απλά κάποια κομμάτια όπως και οι μνήμες αυτές θα μεταφερθούν στο pc που έχω στο σαλόνι για Netflix YouTube κλπ.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση  και συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε.