Χαρούλα Σύρος ρώτησε πριν 4 έτη

Εχω ενα σταθερο υπολογιστη με τεχνολογια dd3 socket 1150.Θελω να κανω αναβαθμιση σε ddr4 πλεον .Εχω δει πολλα video δικα σας και αλλων στο youtube.Δουλευω πολυ το obs studio και κανω live streaming σε ραδιο.Απο το υπαρχον κουτι που εχω σκοπευω να κρατησω τον σκληρο δισκο 500gb Toshiba, εναν SSD 120GB Kingstone ,το τροφοδοτικο 350 watt και το κουτι, επισης να σας πληροφορησω οτι η μητρικη που χωραει μεσα ειναι Micro ATX. Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια συνθεση παλι με micro ATX μητρικη για να χωραει στο κουτι ωστε να μην εχω καποιο προβλημα στο χωρο. Επισης θα ηθελα να με ενημερωσετε εαν για τα προγραμματα που σας αναφερα παραπανω  χρειαζεται καρτα γραφικων ή οχι. Θα ηθελα να μου προτεινετε λοιπον μια συνθεση με intel i5 ddr4 ή αντιστοιχο με Amd Rysen. Θα σας πω κατι που το εχετε ξανα ακουσει πολλες φορες και το εχετε αναφερει και σε video σας. Να ειναι ενα καλο μηχανημα , γρηγορο, να μην κολλαει και να μην κρασαρει και να μπορει φυσικα να σηκωνει μελλοντικες αναβαθμισεις.Επισης να μην ειναι και πολυ μεγαλο το κοστος του. Σας ευχαριστω!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Χαρούλα

Για τη συγκεκριμένη χρήση δεν απαιτείται κάρτα γραφικών, αν ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένα γραφικά.

Για να προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο, πρέπει να μας πεις μέχρι τι ποσό σκοπεύεις να διαθέσεις.

Χαρούλα Σύρος απάντησε πριν 4 έτη

Καλημερα! Διαθετω απο 300-400 ευρω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Η ελάχιστη σύνθεση που προτείνουμε είναι αυτή των 430€ - 460€ του οδηγού αγοράς μας. Με πιο χαμηλά χαρακτηριστικά θα έχεις σίγουρα πρόβλημα.

Ο Ryzen 3 και τα 8GB RAM είναι τα απολύτως βασικά χαρακτηριστικά για έναν υπολογιστή γραφείου. Ιδανικά θα έπρεπε να πας σε έναν Ryzen 5.