Mike Gargalianos ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα, ζητάω μια βοήθεια σε κάποιες απορίες που έχω.. Αυτή τη στιγμή έχω έναν υπολογιστή με gtx 1050ti, mia i5 3200 και μια αρκετά παλιά μητρική και 8gb ram. Θέλω να κάνω αναβάθμιση και το πολύ θέλω να δώσω 300€,για μητρική, επεξεργαστή, ram και ίσως κάνα ssd.. Το θέμα μου ποιο είναι τώρα.. Σε λίγο καιρό βγαίνει ένα επίδομα voucher που δικαιούμαι ως μαθητής για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (desktop κλπ) αλλά δεν γνωρίζω αμα μπορώ με αυτό το voucher να κάνω αναβαθμιση το pc μου.. Σε αυτό καταλήγουμε σε 2 ενδεχόμενα και 2 βασικά ερωτήματα : 1) εάν γίνεται να κάνω το pc μου αναβάθμιση (400€ από το voucher +300 δικά μου), που να δώσω περισσότερη σημασία και ουσιαστικά τι να πάρω και 2ο ερώτημα: εάν δεν γίνεται να κάνω αναβάθμιση τον υπολογιστή μου με το voucher,θα ήταν πιο λογικό να πάρω προσθέσω 300 ευρώ επιπλέον (σύνολο 700) και να πάρω έναν έτοιμο υπολογιστή?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Μιχάλη

Αρχικά, πρέπει να μας πεις για τη χρήση προορίζεται ο υπολογιστής, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

Όσο αφορά τις έτοιμες συνθέσεις, καλό είναι να τις αποφεύγεις, εκτός αν ψάχνεις κάποιο σύστημα για χρήση γραφείου. Για gaming χρήση καλύτερα φτιάξε δική σου σύνθεση.

Mike Gargalianos απάντησε πριν 3 έτη

Για gaming είναι το pc

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Στα 700€ μπορείς να δεις το πακέτο επεξεργαστή, μητρικής, μνημών και SSD που προτείνουμε στη σύνθεση των 850€ - 950€ του οδηγού αγοράς μας.

Με τα υπόλοιπα χρήματα μπορείς να πας σε μια GTX 1650 Super όταν οι τιμές των καρτών γραφικών επανέλθουν στα κανονικά επίπεδα. Οι τωρινές τιμές είναι υπερβολικά υψηλά και δεν αξίζει αγορά κάρτα γραφικών.