intel core 2 quad Q6600.
Επεξεργαστές δεν υπάρχουν πλέον για αυτή τη μητρική. Μπορείς όμως αν θέλεις να αντικαταστήσεις τη μνήμη με μεγαλύτερης χωρητικότητας και να βάλεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών.
Μπορείς επίσης να βάλεις ένα δίσκο SSD, που θα κάνει και τη μεγαλύτερη διαφορά όσον αφορά την ταχύτητα του υπολογιστή.
Υπάρχει βέβαια μια περίπτωση να μπορεί να δεχτεί 8GB RAM – συχνά τα specifications αναγράφονται με βάση το μέγιστο άρθρωμα μνήμης που υπάρχει την περίοδο που κατασκευάστηκε η μητρική, και στην πράξη δέχονται και περισσότερη μνήμη – αλλά δεν συμφέρει, η πιο φθηνή μνήμη 8GB (2x4GB) DDR2 κοστίζει 210 ευρώ.
Μην σε αγχώνει το SATA 2. Ένας δίσκος μόνος του είναι πάρα πολύ σπάνιο να καλύψει όλο το εύρος ζώνης του SATA 2, πόσο μάλλον να απαιτεί SATA 3. Θα έπρεπε να είχες πολλαπλούς δίσκους σε RAID για να υπήρχε θέμα με το SATA 2.
Please login or Register to submit your answer