Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑναγκαστικός τερματισμός laptop λόγω οθόνης
Διονύσης Πλέσσας ρώτησε πριν 4 έτη

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το λάπτοπ μου. Στην κατοχή μου έχω το xiaomi mi air, όμως όταν αφήνω την οθόνη ανοιχτή χωρίς να κάνω κάτι, λογικό είναι να σβήσει, το σύστημα δεν μπαίνει σε sleep mode, απλά σβήνει η οθόνη.
Όταν προσπαθώ να ξυπνήσω την οθόνη και να συνεχίσω κάποια εργασία, η οθόνη δεν ανάβει, με αποτέλεσμα να κάνω αναγκαστικό τερματισμό από το κουμπί του υπολογιστή. Ενδεικτικά το έκανα δύο φορές σήμερα. Πώς μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα, που έχει προκύψει;

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα φίλε μου, αρχικά δοκίμασε να περάσεις ξανά τους drivers της κάρτας γραφικών σου...έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή το laptop να μπαίνει σε sleep mode όταν είναι ανενεργό για αρκετή ώρα...εάν και πάλι δεν διορθωθεί το πρόβλημα θα σου πρότεινα να κάνεις ένα καθαρό format ή ένα reset στα Windows 10.

Διονύσης Πλέσσας απάντησε πριν 4 έτη

Drivers προσωπικά δεν πειράζω, γιατί δεν είμαι τόσο έμπειρος χρήστης. Το μόνο που έκανα είναι να πάω στις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας και έβαλα το λάπτοπ να μπαίνει σε αναστολή πριν σβήσει η οθόνη. Γρήγορο υπολογιστή έχω, οπότε δεν αργεί να «ξυπνήσει». Ευχαριστώ για την απάντηση.