Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑναζήτηση σχολίων
Sakis Sourmelis ρώτησε πριν 7 έτη
Άγγελε υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω την δραστηριότητα μου μέσα στο site σου; Δηλαδή με το e-mail ή με το όνομα μου να μπορώ να δω πού έχω κάνει σχόλια, είτε στα άρθρα σου ή στις ερωτήσεις;

10 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Σάκη, στις ερωτήσεις δεν γίνεται. Στα σχόλια, μπορείς να κοιτάξεις στο λογαριασμό σου στο Disqus.

Απλά μπες στη διεύθυνση
https://disqus.com/by/(το username σου στο disqus)/

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Βασικά γίνεται και στις ερωτήσεις, με custom αναζήτηση στο Google.

Sakis Sourmelis απάντησε πριν 7 έτη

Στις ερωτήσεις δουλεύει μια χαρά. Στο discus επειδή δεν έχω λογαριασμό, αλλά μπαίνω μέσω του λογαριασμού μου στο Google, δεν μπορώ να δω τα σχόλια μου στα άρθρα σου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Το ότι μπαίνεις με το λογαριασμό του Google δεν σημαίνει πως δεν έχεις λογαριασμό στο Disqus. Προφανώς έχει φτιαχτεί αυτόματα με τη σύνδεσή σου μέσω Google.

για κάνε Log in εδώ με το Google και μετά το log in πήγαινε στη σελίδα που σου έγραψα παραπάνω.

Sakis Sourmelis απάντησε πριν 7 έτη

Άγγελε το δοκίμασα, μπήκα στον λογαριασμό μου και γράφει:

Recent Activity:
Sakis Sourmelis is a quiet soul. Find and follow more vocal friends on Disqus
Comments 0

Sakis Sourmelis απάντησε πριν 7 έτη

Τελικά η λαλακία είναι δικιά μου γιατί όταν έγραφα σχόλια στα άρθρα σου, έμπαινα σαν επισκέπτης και απλά δήλωνα το e-mail μου. Έτσι αφού δεν έκανα log in σε κάποιο λογαριασμό, δεν αποθηκεύονταν τα σχόλια μου.
Τώρα το πήρα το μάθημα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Γιατί ήθελες πάντως τόσο πολύ να βρεις τα σχόλια?

Sakis Sourmelis απάντησε πριν 7 έτη

Ο λόγος είναι απλός. Όταν σου κάνω μια ερώτηση και στο μέλλον θα χρειαστεί να λύσω ένα αντίστοιχο πρόβλημα, στο οποίο μου έχεις απαντήσει, ή θα πρέπει να έχω αποθηκεύσει την απάντηση σου, ή θα πρέπει να ανατρέξω στο site για να ξαναβρώ την απάντηση σου στο πρόβλημα μου.
Το θέμα είναι για να ξαναβρώ την απάντηση σου, ή το σχόλιο μου, απλά επικρατεί, θα μου επιτρέψεις την έκφραση, ένας χαμός. Για να κάνω μία αναζήτηση στις ερωτήσεις μέσω google search, θα πρέπει να θυμάμαι τον τίτλο στην ερώτηση μου,αφού οι ερωτήσεις δεν εμφανίζονται ανά κατηγορία, αλλά βάση των πιο πρόσφατα ενημερωμένων.
Σε άλλα φόρουμ μπαίνεις στον λογαριασμό σου και βλέπεις από το προφίλ σου τι έχεις απαντήσει και που. Στο δικό σου site, αν δεν θέλω να γραφτώ στο disqus, ή αν δεν θέλω να συνδεθώ με κάποιον λογαριασμό μου, facebook, google, twitter, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δω την κίνηση μου στο site. Και γενικά δεν μου αρέσει να δίνω την πρόσβαση στους λογαριασμούς μου, σε διάφορες εφαρμογές π.χ. discus.
Επίσης αν θέλω να δω τα σχόλια σε ένα άρθρο, ακόμα και αν κάνω ταξινόμηση βάση των νεότερων, δεν βγάζω άκρη γιατί αν κάποιος έχει απαντήσει σε ένα σχόλιο που είχε κάνει κάποιος πριν 6 μήνες θα πρέπει να ανατρέξω σε όλα τα σχόλια.
Πως μπορώ να βλέπω όλα τα νεότερα σχόλια και τις ερωτήσεις στο site;
Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω ότι κάποιος που θέλει να απαντήσει σε κάποιον,θα είναι πιο εύκολο. Το ότι μπορώ να δω τις μη απαντημένες, πατώντας στο αντίστοιχο tab, το γνωρίζω, απλά αν υπήρχε ταξινόμηση βάση κατηγορίας θα ήταν καλύτερα.
Το rss feed πως δουλεύει και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Γενικά το έχω δει και αλλού, αλλά δεν ξέρω πως να κάνω χρήση αυτού.

Sakis Sourmelis απάντησε πριν 7 έτη

Θα μου επιτρέψεις την μεγάλη απάντηση και τις όποιες παρατηρήσεις μου, γιατί ύστερα από τόσο καιρό που σε παρακολουθώ και διαβάζω τα άρθρα σου, σε θεωρώ εκτός από φίλο, αλλά και σαν έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να βοηθήσει και να μεταφέρει τις γνώσεις και σε άλλους . Επί την ευκαιρία, για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για ότι μας προσφέρεις, όλα αυτά τα χρόνια.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δυστυχώς, αυτοί είναι οι περιορισμοί του Plugin των ερωτήσεων, και για να το αλλάξω θα πρέπει να βρεθεί ένα συμβατό plugin ερωτήσεων. Έχω βρει ένα που ήταν σχεδόν τέλειο, αλλά του λείπει μια σημαντική λεπτομέρεια.

Το RSS feed θέλει κάποιον reader, εδώ θα βρεις κάποιους δημοφιλείς.

Στο Disqus, η ταξινόμηση με βάση τα νεότερα λειτουργεί μόνο με το αρχικό σχόλιο, που είναι και λογικό, αλλιώς θα γινόταν χάος με την ταξινόμηση.