Thanos Papadopoulos ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας πριν κανα 2 μηνες ειχα δει με το προγραμμα που ειχατε βαλει και σε εναν οδηγο σας σχετικα με τον ελεγχο του σκληρου δισκου το CrystalDisckInfo το δοκιμασα ολα τελεια ειδα την υγεια του σκληρου μου ηταν μια χαρα καλη,ανακατεμενοι τομεις μηδεν και ολα καλα.Εχθες που το ξαναανοιξα μετα απο καιρο διαπιστωσα οτι η κατασταση του ηταν προσοχη και στο προσοχη ελεγε ανακατεμενοι τομεις 5 στις τιμες 17 οφειλετε σε καποιων ιο η κατι παραπανω ?? γενικα δεν κατεβαζω οτι νανε αρχεια και τα βλεπω ποιο πριν και γενικα ψαχνομαι το μονο που εχω ειναι το Popcorn time που καθε ταινια για να δω την κατεβαζει.Αυτην την στιγμη εχω κανει εκκαθαριση δισκου και τωρα ανασυγκροτηση εαν παλι μου δειχνει 5 ανακατεμενους τομεις θα περασω σε πληρη ελεγχο Antivirous.Εχετε να μου προτεινετε κατι ??

Υ.Γ ο σκληρος εχει 8005 ωρες δουλευει αψογα ουτε ζοριζεται ουτε τιποτα.Seagate Barracuda 500gb

7 Απαντήσεις

Φον Ζαρουλολιάκος απάντησε πριν 7 έτη

Μήπως εισέρχεται κανείς λάθρα σε πονηρές ιστοσελίδες;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε μου μάλλον αρχίζει σιγά σιγά να μας εγκαταλείπει, δεν σημαίνει ότι θα χαλάσει αύριο αλλά καλό είναι να έχεις το νου σου..

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Χμμ σε ευχαριστω Γιωργο και οχι δεν εισερχεται κανεις σε 'Πονηρες ιστοσελιδες' το Pc το χειριζομαι μονο εγω ειναι δικο μου...Ωστοσο κανω αυτην την στιγμη ελεγχο για Ιους και θα δω τι θα συνεχιστει παρολα αυτα ο σκληρος ειναι σαν καινουριος ετσι φενεται τουλαχιστον

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αυτά προκύπτουν ξαφνικά, μπορεί να λειτουργεί έτσι χρόνια χωρίς κανένα εμφανές πρόβλημα..

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Σε ευχαριστω πολυ!!!

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Διακρινω κατι αλλο τωρα... χανονται ξαφνικα το εικονιδιο κατω της γλωσσας που αλλαζω ...παταω Shift και alt και δεν αλλαζει η γλωσσα και εξαφανιζεται το εικονιδιο απο κατω εμφανιση κρυφων εικονιδιων συμβαλεται αυτο τιποτα με τους ανακατεμενους τομεις η παμε σε αλλο θεμα ?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μπα όχι, δεν έχει να κάνει με τον δίσκο, εάν αρχίσεις να παίρνεις αδικαιολόγητα σφάλματα τότε να αρχίσεις να ανησυχείς..