Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΑΝΑΚΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ
Sotiris Charbas ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εφικτό να γίνει ανάκτηση αρχείου βίντεο, με χρήση λογισμικού ανάκτησης πχ Recuva, από κάμερα καταγραφής καταστήματος, το οποίο δέχεται να επιχειρηθεί μια τέτοια διαδικασία. Το βίντεο που πρέπει να ανακτηθεί είναι από καταγραφή κίνησης που είχε γίνει πρι από περίπου 5 μηνες. Αν αξίζει τον κόπο να δοκιμάσω και με άλλα εργαλεία θα ήθελα να μου τα προτείνετε, αν σας είναι εύκολο.
Ευχαριστώ και πάλι για τον πολύτιμο χρόνο που θα διαθέσετε.

6 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Σε τέτοιες περιπτώσεις,πρέπει άμεσα να σταματά η χρησιμοποιηση της κάμερας. Αν πάνω στα διαγραφέντα αρχεία εγγραφούν νέα δεδομένα, είναι αδύνατη η ανάκτησή τους. Δοκίμασε με τα παρακάτω προγράμματα ,αλλά...
https://www.sfware.com/digital-media-recovery/undelete-recorded-videos-from-camera.html
https://www.easeus.com/data-recovery-solution/recover-deleted-lost-webcam-videos.html
https://recoverit.wondershare.com/video-recovery/camcorder-recovery.html

Sotiris Charbas απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη ! 
Θα κοιτάξω τα προγράμματα που μου έστειλες. 
Κι εγώ θεωρώ ότι είναι δύσκολο να ανακτηθεί.
Αυτό που δεν ξέρω ειναι αν το πρόγραμμα καταγραφης της κάμερας λειτουργεί σε περιβάλλον λειτουργικού συστήματος, δηλαδή σε κάποια έκδοση Windows.

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Δε κατάλαβα τί εννοείς !! Θα κατεβάσεις πχ το easeUS (για windows) στον υπολογιστή ,θα συνδέσεις την κάμερα με τον υπολογιστή με ένα usb καλώδιο ,ή κάποιον card reader (αν πρόκειται για κάρτα sd) και θα δοκιμάσεις.
Το πρόγραμμα που θα κατεβάσεις στον υπολογιστή θα τρέξεις, όχι αυτό της κάμερας.

Sotiris Charbas απάντησε πριν 5 έτη

Εγώ δεν σου το έδωσα να καταλάβεις καλά γιατί δεν είχα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Είναι καταγραφικό τελικά κι όχι απλά κάμερα συνδεδεμένη στον υπολογιστή. Όποτε απαιτείται συνδεση του καταγραφικου σε υπολογιστή με USB(;) και εκτέλεση του προγράμματος ανάκτησης στη συνέχεια από τον υπολογιστή ; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Ακριβώς. Δεν παίζει ρόλο που ο δίσκος προέρχεται από καταγραφικό. Θα είναι σαν να κάνεις ανάκτηση από οποιονδήποτε άλλον δίσκο. 

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Nαί ,έτσι ακριβώς εφ όσον το βίντεο αποθηκεύτηκε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.
ΜΟΝΟ ΑΜΑ ήταν αποθηκευμένο σε εξωτερική μνήμη (sd) ,θα έβαζες απλώς την sd στον αντάπτορα ,και θα τοποθετούσες απλώς τον αντάπτορα στην ειδική θύρα του υπολογιστή.