Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑναμενο κοκκινο λαμπακι σε θυρα υποδοχης ακουστικων σε laptop.Τι ειναι?
Kwnstantinos Nikolos ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημερα,
Τον τελευταιο καιρο στην θυρα υποδοχης ακουστικων στο laptop μου ,με το που το ανοιγω αναβει μαζι κι ενα κοκκινο φως το οποιο σβηνει οταν κλεινω το laptop.Επειδη δεν θυμαμαι παλιοτερα να αναβε νομιζω εγινε αφοτου ειχα καθαρισει εσωτερικα το λαπτοπ.
Λετε να δημιουργησα προβλημα στην μητρικη?Αν θυμαμαι καλα ειχα σφιξει αρκετα δυνατα τις βιδες μπορω να πω..την μητρικη δεν την ειχα ξεβιδωσει αλλα οτι κουμπωνε σε αυτην εκτος τον επεξεργαστη.Υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται αυτο?
 
Ευχαριστω.

8 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Χωρίς το μοντέλου του laptop δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Kwnstantinos Nikolos απάντησε πριν 9 έτη

http://www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-y580a-59-377154-156-intel-core-i5-3230m-4gb-1tb-nvidia-gtx660m-2gb-free-dos-p-PER.904468
Αυτο ειναι το λαπτοπ,εχω μια υποψια οτι δεν ειναι 580Α αλλα σκετο 580..

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους τελευταίους sound drivers ή αν τους έχεις κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά.

Mack GameLab απάντησε πριν 9 έτη

Εαν δειτε στα σχολια του προιοντος στο λινκ που εδωσε ο φιλος παραπανω , ενας χρηστης περιγραφει πως αυτο το λαμπακι αναβει για να βλεπει ο χρηστης που να συνδεσει τα ακουστικα στο σκοταδι.

Kwnstantinos Nikolos απάντησε πριν 9 έτη

χμμ ..Με βαλατε σε υποψιες τωρα..Αφου ειχα καθαρισει το λαπτοπ εσωτερικα,επειτα ειχα κανει φορματ βαζοντας τα linux mint 17.2 στα οποια τα ηχεια μου εχουνε προβλημα δλδ δεν παιζουν οσο καλα παιζαν με τα windows και ιδιαιτερα τα μπασα τριζουν αφανταστα με αποτελεσμα να μην μπορω νακουσω μουσικη.Παντως το λαμπακι αυτο 2 χρονια που εχω το λαπτοπ δεν αναβε..το παρατηρησα εφοσον ειχα κανει καθαρισμο και ειχα εγκαταστησει τα linux..
Σας παραθετω το προβλημα μου απο την ελληνικη κοινοτητα του λινουξ μιντ οπου και δεν βρηκα βοηθεια εχω ομως μεσα στο θεμα screenshots.
http://linuxmint.gr/index.php/topic,3732.0.html
Πλεον,πατωντας στο τερμιναλ alsamixer και F6 δεν μου εμφανιζεται πλεον σαν επιλογη η καρτα ηχου του λενοβο παρα μονο της ιντελ.
Σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με οποιος ξερει η γνωριζει κατι.

Kwnstantinos Nikolos απάντησε πριν 9 έτη

http://support.lenovo.com/ca/en/products/laptops-and-netbooks/ideapad-y-series-laptops/ideapad-y580
Επισης εδω που εχει drivers η lenovo δεν υπαρχει καπου επιλογη στο OS για Linux. :/
Τι μπορω να κανω τωρα?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Ελάχιστες εταιρίες βγάζουν drivers για linux και από την στιγμή που έχεις ήχο και στα ηχεία και στα ακουστικά, δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα σου, απλά δεν δουλεύει όσο καλά θα έπρεπε με τους Linux drivers.

Kwnstantinos Nikolos απάντησε πριν 9 έτη

Οκ ευχαριστω.Απλα ανησυχησα για το κοκκινο λαμπακι και διαβαζοντας τον οδηγο σας για συναρμολογηση tower ειδα οτι δεν πρεπει να σφιγγεις πολυ την μητρικη κατι το οποιο εκανα..