Christiana Emi ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα, έχω πρόβλημα σχετικά με ένα βίντεο στο YouTube, όπου εμφανίζεται το προσωπο και το όνομά μου χωρίς την συγκαταθεση μου και μιλάνε για μένα. Εδώ και 5 χρόνια που έχει ανέβει αυτό το βίντεο έχω κάνει διάφορες αναφορές και έχω συμπληρώσει φορμες κατά καιρούς στο YouTube, όμως δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα. Θα ήθελα να μου πείτε αν κάνω κάποιο λάθος στον τρόπο που το διαχειρίζομαι, ή αν χρειάζεται να απευθυνθώ κάπου αλλού. Τελος, δεν ξέρω αν έχει σημασία, απλά να αναφέρω ότι στο βίντεο που έχει ανέβει είμαι και ανήλικη, αν και πλέον έχω ενηλικιωθει. 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Χριστιάνα

Για κάτι τόσο ευαίσθητο πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο. Δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια εμπεριστατωμένη συμβουλή για ένα τέτοιο θέμα.

Το Youtube συνήθως λαμβάνει πολύ σοβαρά τις αναφορές πάνω σε τέτοια θέματα. Μήπως δεν περιέγραψες αρκετά καλά το πρόβλημα;

Christiana Emi απάντησε πριν 4 έτη

Προσπάθησα να το κάνω σωστά, θα κάνω μια τελευταία απόπειρα με αναφορά στο YouTube και θα προβώ σε δικηγόρο λοιπόν, απλά επειδή δεν γνωρίζω το ονοματεπώνυμο του ατόμου που το έχει ανεβάσει, δεν ήμουν σίγουρη αν θα μπορούσα να κάνω κάτι νομικά. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Μήπως να τους έστελνες αναφορά με fax ??
https://www.youtube.com/t/contact_us
Λέω μήπως βοηθήσει...Και στα Αγγλικά προτιμότερο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Επίσης, μπορείς να ρωτήσεις στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος της αστυνομίας. Χωρίς μήνυση δεν θα κινηθούν νομικά, αλλά θα ξέρουν να σε συμβουλέψουν για το τι να κάνεις.