Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑνεβασμένη θερμοκρασία μητρικής
giorgos saradis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με την θερμοκρασια της μητρικης και της ενσωματομενης στον επεξεργαστη καρτας γραφικων. Η μητρικη μου ειναι η ASUS H87M PRO και ο επεξεργαστης INTEL CORE i3-4330.Εχω το προγραμμα Advanced SystemCare 8 και στο performance monitor αναγραφει τις θερμοκρασιες που ειναι οι εξης:
CPU: 40 βαθμους
mainboard: 105 βαθμους 
GPU: 113 βαθμους
Το ιδιο γραφει και στο HWMonitor για την μητρικη 105 βαθμους.
Ξαφνικα εκει που ημουν στο internet κλεινει ο υπολογιστης και εκτοτε δεν ξανα ανοιξε.Τι μπορει να συμβαινει? Υπαρχει πιθανοτητα να καηκε η ενσωματομενη καρτα γραφικων του επεξεργαστη ή εχει καποιο θεμα η μητρικη,γιατι οταν ανοιγω τον υπολογιστη δουλευουν κανονικα τα ανεμιστηρακια αλλα δεν εχω εικονα καθολου. Και που μπορει να οφειλετε η αυξημένη αυτη θερμοκρασια?
Ευχαριστω εκ των προτερον!

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Θα σου έλεγα ότι πρόκειται για λάθος μέτρηση, αλλά μου λες ότι ο υπολογιστής σου δεν ανοίγει πλέον. 
Είχες πειράξει τίποτα στο Bios ή είχες κάνει OC;

giorgos saradis απάντησε πριν 9 έτη

Όχι τίποτα από αυτά δεν έχω κάνει. Το μόνο που έκανα δίπλα από την 24πινη υποδοχή της μητρικής είχε ένα κόκκινο φωτακι που αναβοσβηνε και δίπλα ένα κουμπί το οποίο πατησα. Και τώρα ανάβει μόνιμα. Αν βγάλω την μπαταρία της μητρικής θα κάνει reset και θα δουλεύει ή να μην πειραξω τίποτα?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Βγάλε μπαταρία, βγάλε μνήμες, βγάλε και κάρτα γραφικών αν έχεις εξωτερική,  αφαίρεσε το 24πινο και το 4πινο, αφαίρεσε το καλώδιο ρεύματος.
Δοκίμασε μετά από λίγο να τα συνδέσεις και να ξαναδοκιμάσεις.

giorgos saradis απάντησε πριν 9 έτη

Ok σε ευχαριστω. Αλλαξα slot στις μνημες ανοιξε!!!