Κωνσταντίνος Κούβελας ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα,
Βρήκε το αφεντικό μου ένα κινητο Huawei το οποίο το βρήκε η γυναίκα του στην εταίρεια μαλλον απο κάποιον παλιο υπάλληλο. Πρέπει να είναι και παλιό μοντέλο πριν και το 18'. Το πρόβλημα τους ήταν οτι δεν μπορουσαν να το ανοιξουν καθως ζητουσε να συνδεθει στον λογαριασμο Huawei που είχε πρώτα δημιούργηθει ή εστω να γίνει επαναφορά μεσω κινήτου το οποίο ρώτησαν αλλα δεν κατάφεραν να βρούνε μαλλον τον συγκεκριμενο τύπο. Τό μονο που ξερω απο κινητα εγω ειναι να μπαινω στις ρυθμισεις πατωντας το Power button μαζι με το Volume και να κάνω απο εκεί εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό ομως δεν δούλεψε καθώς μολις έβαζα τη χώρα τη γλώσσα και το Wifi αυτό πάλι ζητούσε τον κωδικό για συνδεση στον λογαριασμό Huawei. Υπαρχει τρόπος να λειτουργησει το κινητό;
Υ.Γ. Σε ένα καφέ δουλεύω και το αφέντικο μου το θέλει απλά για τη μητέρα του, μη νομίζετε οτι είμαστε καταστημα τεχνολογιας xd!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Κωνσταντίνε! Η συγκεκριμένη δικλίδα υπάρχει πλέον στα κινητά για προστασία από κλοπές. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο να την παρακάμψεις.