Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑντέχει ο υπολογιστής μου;
Alexandros M ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα έχω έναν υπολογιστή τον All-in-One PC Dell AiO Inspiron 24 5459 (i5-6400/8GB/1TB/930M) και θα ήθελα να σας ρωτήσω πρώτον αν έκανα καλή επιλογή αν και ξέρω ότι τα All-in-One δεν είναι καλά και δεύτερον αν αντέχει να παίξει με άνεση δηλαδή να μην ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες δύο παιχνίδια το fortnite και το Raft. Ευχαριστώ 

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Αλέξανδρε

Αν αγόρασες τώρα τον υπολογιστή, δεν μπορείς να τον πεις σωστή επιλογή από άποψη αναλογίας κόστους και επιδόσεων.

Αν τον έχεις κάποια χρόνια, για την εποχή του μπορεί να ήταν καλή επιλογή. Πάντα, σε σύγκριση με άλλα AiO και όχι σταθερούς υπολογιστές.

Με τον συγκεκριμένο υπολογιστή θα μπορέσεις να πάιξεις Raft, αλλά θα έχεις αρκετά χαμηλά FPS. Μην περιμένεις ιδιαίτερες επιδόσεις.

Όσο αφορά τις θερμοκρασίες, δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την ποιότητα ψύξης ενός μηχανήματος που δεν έχουμε στα χέρια μας.

Alexandros M απάντησε πριν 4 έτη

Τον έχω 4-5 χρόνια το ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία σε αυτά τα παιχνίδια 75-80 βαθμούς δεν είναι καλό έτσι;;; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Το 2015 κυκλοφόρησε η 6 γενιά Intel, οπότε ένας i5 της εποχής και 8GB RAM δεν ήταν άσχημα. Δεν νομίζω άλλα AiO στο ίδιο κόστος να είχαν καλύτερο πακέτο.

Αναφέρεσαι σε θερμοκρασία επεξεργαστή ή κάρτας γραφικών;

Alexandros M απάντησε πριν 4 έτη

Και η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής είναι εκεί γύρω 75 βαθμούς όταν παίζω τα παιχνίδια και κάποιες φορές μπορεί και 80+ ποιο πολύ το raft που έχει απαιτήσεις από την κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής όμως από τι είδα αντέχει έως 66 βαθμούς.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Οι θερμοκρασίες είναι λίγο ανεβασμένες, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια συσκευή με περιορισμένη ψύξη. Θεωρώ ότι οι θερμοκρασίες είναι οι αναμενόμενες και δεν χρειάζεται να σε ανησυχούν αν δεν ανέβουν παραπάνω.  

Alexandros M απάντησε πριν 4 έτη

Οκ ευχαριστώ έχω μια ακόμη ερώτηση έχω το bitdefender για Antivirus εδώ και αρκετό καιρό και τώρα τελευταία ενώ μου λέει ότι είμαι ασφαλής πατάω να κάνει σάρωση και δεν κάνει τίποτα δοκίμασα τα πάντα το έκλεισα το άνοιξα, επανεκκίνηση, μήπως πρέπει να το διαγράψω και να το ξανακατεβάσω ή υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος;;; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλό είναι να το εγκαταστήσεις από την αρχή. Από τη στιγμή που έχει κολλήσει, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι εκτελούνται σωστά και οι υπόλοιπες λειτουργίες του.