Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑντί αναστολή κάνει επανεκκίνηση
Dimitris ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας. Μετά την εγκατάσταση ενημέρωσης των windows 10 pro 1803, το pc όταν πατάω αναστολή λειτουργίας αυτό κάνει επανεκκίνηση. Πριν από το update δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποια λύση? Εψαξα στης ρυθμίσεις αλλα δεν βρήκα κάτι. 

11 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη,
Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου --> Σύστημα και ασφάλεια --> Επιλογές παροχής ενέργειας --> Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου --> Αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους και δες αν οι δύο επιλογές είναι όπως στην εικόνα. 

Dimitris απάντησε πριν 6 έτη

Eυχαριστώ, τελικά η ρύθμιση με την υβριδική αναστολή ήταν ανενεργή. Το άλλαξα και ειναι οκ τώρα. 

Dimitris απάντησε πριν 6 έτη

Τελικά δεν δουλεύει σωστά η υβριδική αναστολή. Την μια φορά δουλεύει σωστά. Την άλλη σβήνει η οθόνη, σβήνει το led power, αλλα μένουν ενεργά το fun της cpu και το led του σκληρού μένει αναμμένο και φυσικά δεν κλείνει......  Κάτι άλλο συμβαίνει μάλλον, άλλο ένα bug του update των 10...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά τα Windows και ακόμα καλύτερα αν μπορείς μια καθαρή εγκατάσταση.
https://www.pcsteps.gr/1291-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-windows-7-8-10-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-format/

Dimitris απάντησε πριν 6 έτη

Απ ότι είδα ούτε τερματισμό κάνει σωστό.... Ξεκινάει το pc και ανοίγει ο chrome μόνος του με τα παράθυρα που είχα ανοίξει πριν τον τερματισμό...
Φυσικά και το format και καθαρή εγκατάσταση στην περίπτωσή μου δεν είναι λύση. Αν σε κάθε update που βγαζει η microsoft χρειάζεται να κάνουμε νέα εγκατάσταση για να δουλεύουν όλα σωστά, τότε προτιμώ να πετάξω το pc μαζί με τα windows! Tο αφήνω οπως ειναι για την ώρα. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Το ότι μια φορά δημιουργήθηκε ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι σε κάθε ενημέρωση για σου δημιουργούνται προβλήματα.
Αν δεν θες να κάνεις φορματ, μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορά. Θα χάσεις τα εγκατεστημένα προγράμματα, αλλά τα αρχεία σου θα παραμείνουν. 
Επίσης, αν υπάρχει αρχείο Windows.old στον υπολογιστή σου, μπορείς να κάνεις επαναφορά σε εκείνη την κατάσταση πριν την ενημέρωση χωρίς να χάσεις τίποτα. 

Dimitris απάντησε πριν 6 έτη

Ψάχνω το θέμα με τα δίκτυα. Στην ποιο κάτω εικόνα βγαζει ένα μήνυμα αλλα λείπει μια λέξη στο τέλος!!! Τι ακριβως να εννοεί? (βρίσκετε σε κατάσταση)???  Όταν πατάω το λινκ με πάει στην παροχή ενέργειας.

Dimitris απάντησε πριν 6 έτη

To πρόβλημα με τα δίκτυα παρουσιάζεται και σε καθαρή εγκατάσταση με το τελευταίο iso.Το κατέβασα για δοκιμή και τίποτα, την μια φορά το ένα pc βλέπει το άλλο κανονικα την άλλη χωρείς να αλλάξω κάτι το χάνει. Ενώ στην 1709 δουλεύουν όλα σωστά.
Αν κάποιος βρει την λύση ας το αναφέρει. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχουν αναφέρει πάνω από 4 αναγνώστες. Λογικά είναι bug της νέας έκδοσης που θα διορθωθεί με επόμενο update. 

Dimitris απάντησε πριν 6 έτη

Γιώργο γνωρίζεις αν εχει αναγνωρισθεί ως bug και αυτό το κουλό που παρουσιάζεται με την αναστολή λειτουργίας? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δυστυχώς δεν μας έχει αναφέρει κάποιος άλλος χρήστης παρόμοιο πρόβλημα και ούτε στο forum των Windows βρήκα κάτι.
Αλλά αφού έγινε μετά από την αναβάθμιση, το πιο πιθανό είναι να φταίει αυτή. Πάντως η μόνη σίγουρη λύση είναι η καθαρή εγκατάσταση και ίσως η επιδιόρθωση που ανάφερα παραπάνω.