Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑνταλακτικά κινητού από Κίνα
Αναστασιος Κούσας ρώτησε πριν 7 έτη

Έχω ένα κινητό Zte Blade L3 του οποίου η οθόνη έχει γίνει ένα μάτσο χάλια ! Για να το επισκευάσει ειδικός λίγο δύσκολα καλύτερα να πάρω καινούρια ! Σκέφτομαι λοιπόν να το κάνω μόνος μου και η απορία μου είναι όταν βλέπω αυτό τον τίτλο ZTE Blade l3 LCD Display + Touch Screen Digitizer Replacement Glass Assembly είναι όντως η οθόνη και ο μηχανισμός αφής ή καταλαβαίνω κάτι λάθος (γιατί από ebay Κίνα το βρίσκω σε αρκετά χαμηλή τιμή ) ? 
Απορία 2 πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω αυθεντικά ZTE ανταλλακτικά ή δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ?

2 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Αναστάση.
Σωστά καταλαβαίνεις από την περιγραφή. Όσο για τα αυθεντικά ανταλλακτικά, φαντάζομαι ότι εξαρτάται πάντα απ' το εκάστοτε μοντέλο. Σου προτείνω να δεις σχόλια άλλων χρηστών πριν προβείς σε αγορά, εκτός φυσικά κι αν πρόκειται για αρκετά χαμηλή τιμή, όπου μπορείς να πειραματιστείς και να δεις το αποτέλεσμα.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα. O μηχανισμός αφής εξωτερικά εχει πρόβλημα η το πρόβλημα ειναι εσωτερικά στην οθόνη? Απο ebay δεν θα σου πρότεινα αγορά Touch Screen και LCD Display καθώς σαν τεχνικός την εχω πατήσει. Κάποια στιγμη ένα πελάτης λόγο κόστους το καινούργιο Touch Screen Ελλάδα είχε περίπου 25 και το πήρα από ebay στα 5 ευρώ. Το αποτέλεσμα ειναι πετάμενα λεφτά γιατί ήταν χαμηλής ποιότητας, δεν έπιανε παντού, κολλούσε κ.τ.λ.π. Γι αυτό και από ebay σε σχέση με Ελλάδα βλέπεις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τα ανταλλακτικά κινητών.
Αν δεν το έχεις ξανά κάνει θα σου έλεγα μην το επιχειρήσεις καθώς δεν ειναι καθόλου εύκολη διαδικασία. Βεβαια στο youtube υπαρχουν αρκετά video που ίσως σε βοηθήσουν πάνω σε αυτό. 
Για το κινητό σου απ ότι είδα υπάρχει και σκέτο το Touch Screen αλλά και η οθόνη.