Τατιάνα Τσίρκα ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που βασίζεται στον οδηγό σας: https://bit.ly/37uPAmv. Όσων αφορά την πλήρη αντιγραφή του σκληρού δίσκου σε ssd, υπάρχει κάποια περίπτωση να σβηστούν τα δεδομένα του hdd κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας; Ρωτάω γιατί το λάπτοπ πάνω στο οποίο σκοπεύω να το κάνω είναι εταιρικό και φοβάμαι μήπως γίνει καμία ζημιά. Εννοείται πως ένα backup πάντα είναι απαραίτητο αλλά και πάλι θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα...
Το δεύτερο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν παίζει ρόλο το πόση αναλογία θα δώσω στο κάθε partition, όπως αναφέρεται και στο άρθρο; Ο ssd έχει χωρητικότητα 500 gbs. 
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο που διαθέτετε κάθε φορά για να απαντάτε στις ερωτήσεις μας! Η βοήθειά σας είναι πάντοτε ανεκτίμητη :)
 

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Τατιάνα

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον αρχικό δίσκο. Αν κάτι πάει στραβά, θα επηρεάσει μόνο τον δίσκο προορισμού της αντιγραφής.

Αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για συγκεκριμένο λόγο, απλά έχε μόνο ένα partition στον δίσκο προορισμού για να γίνουν όλα αυτόματα.

Τατιάνα Τσίρκα απάντησε πριν 4 έτη

Τέλεια! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση και εύχομαι καλή συνέχεια! 🙂🙂🙂