babis tsourlis ρώτησε πριν 9 έτη

Αγγελε καλησπερα. Διαβαζα σημερα το αρθρο σου περι της αντιγραφης αρθρων απο sites για να τα βαλει καποιος στο δικο του. Διαβασα τελοςπαντων ππως γινεται νομιμα η αντιγραφη, αλλα θα θελα να σε ρωτησω το εξης: Μπορει καποιος να φτιαξει ενα blog-site, που να βασιζεται κυριως σε αρθρα απο αλλα(κυριως ξενα ) sites. Αν παρω αρθρα απο ξενα sites και τα μεταφρασω, θα θεωρειται κλοπη?

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Με το να βασίζεται αποκλειστικά σε άλλα, είναι κάτι που δεν αρέσει στην google. Στην google αρέσει το πρωτότυπο περιεχόμενο, αλλά αντιπαθεί την αντιγραφή.
Κλοπή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά καλό θα ήταν να αναφέρεις την πηγή.

Ignatios Theostaltos απάντησε πριν 8 έτη

Αγγελε καλημερα,

Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ στο να στήσω ενα site σχετικά με τον κήπο, τα φυτά κλπ...

Πρώτα απ ολα θα κάνω έρευνα στο ίντερνετ να αντλησω τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για την σελίδα μου... εαν πχ για το χρυσανθεμο διαβασω 20 σελιδες και γραψω την περιληψη απο αυτα που εμαθα σε χαρτί και έπειτα στο site μου θα πρέπει να αναφέρω κάποιο site σαν πηγή??

Δεύτερον θα ήθελα να σε ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση του οπτικού υλικού που χρειαζόμαστε εαν δεν υπάρχει δωρεάν στα site που προτείνεις πχ θέλω να κανω ενα review για τον intel core i3 6100 (άσχετο με κήπο αλλα σχετικό με το πρόβλημα μου) εαν ψάξεις να βρεις φωτογραφίες free copyright δεν υπάρχουν..! Τι μπορώ να κανω? Με screenshot την οθόνη του υπολογιστή μπορούμε να κάνουμε δουλειά??

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.