Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsαντιγραφη και εγκατασταση ολοκληρου του συστηματος σε καινουργιο σκηρο δισκο!
frape79 ρώτησε πριν 11 έτη

Καλησπερα ,θελω να αγορασω 1 σκληρο δισκο εσωτερικο 3.5" 500gb και να τον χρησιμοποιησω σαν primary (master) στον υπολογιστη,το θεμα ειναι ξερω πως να κανω φορματ και εγκατασταση ολων των προγραμματων και ενημερωσεων αλλα θελω να το αποφυγω!Εχω ακουσει για καποια προγραμματα που κανουν αντιγραφη αυτουσιο το περιεχομενο του σκληρου δισκου και το περνας κατευθειαν στον καινουργιο,εχεις να μου προτεινεις καποιο η καποιο οδηγο δικο σου step by step?
Χρησιμοποιω τα windows 7 ultimate(σπασμενα) και επειδη εχω βαρεθει να κανω φορματ καθε 3 και λιγο αποφασισα να αγορασω 1 σκληρο δισκο καθοτι ο σκληρος δισκος που εχει πανω ειναι σχεδον 10 ετιας ,μονο 40 gb με συνδεση ide και πολλα bad sectors,πολλεσ φορες δε, δεν τον βρισκει στο bios ουτε αuτον ουτε τον δευτερο που χρησιμοπoiω 320 gb με συνδεση sata ,η κολλανε (κρασαρουν) η δεν μπορουνε να ξεκινισουν....
επομενως πως περναω τα windows 7 με ολες τις ενημερωσεις,antivirus,flash players,και τα program files μου χωρις να χρειαστει να ξανακανω ολες τις εγκαταστασεις απο την αρχη?
Σημειωσε δε πως καποια προγραμματα τα εχω εκαταστασει οχι στο c:δισκο αλλα στον e: η στον f: (εχει 2 partitions o 2 ος σκληρος) υπαρχει λυση?

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 11 έτη

Στο άρθρο αυτό θα βρεις πέντε δωρεάν προγράμματα για Disk Cloning, που κάνουν αυτό που θες, αντιγράφουν ακριβώς το περιεχόμενο ενός δίσκου σε έναν άλλο

http://downloadsquad.switched.com/2008/09/05/5-free-apps-to-clone-your-hard-drive/

frape79 απάντησε πριν 11 έτη

ευχαριστω πολυ θα δοκιμασω καποιο απο αυτα και αν εχω προβλημα θα ξαναεπικοινωνησω