Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑντιφραφο Ασφαλείας/ Dualboot Linux and Windows σε ξεχωριστους δισκους
Valentinos Antoniou ρώτησε πριν 6 έτη

Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Έχω ενα υπολογιστή με δυο δίσκους linux &windows (grub menu) και  σε μερικές μέρες θα στήσω ένα καινούριο Υπολογιστή για gaming. Μπορώ να βάλω τους δυο δίσκους στο καινούριο υπολογιστή και να δουλέψουν ? ή να κάνω αντίγραφο σε ένα εξοτερικο δίσκο τα αρχεία μου και να τα κάνω ξανά νέα εγκατάσταση. Θέλω να γλιτώσω χρόνο με την νεα εγκατάσταση Λογισμικών και την εγκατάσταση προγραμμάτων. Υπάρχει άλλος τρόπος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου και χρόνια πολλά, από τη στιγμή που θα πας σε νέο hardware θα πρέπει να περάσεις από την αρχή τα λειτουργικά σου για να αποφύγεις τα τυχών προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Tα ήδη υπάρχοντα λειτουργικά είναι ρυθμισμένα για συγκεκριμένο hardware..

Valentinos Antoniou απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστώ για την απάντησή σου Γιώργο, αρα πρέπει να κάνω backup τα αρχεία μου και τα παιχνίδια στο steam και να κάνω καινούρια εγκατάσταση λειτουργικών.
Ακόμη μια ερώτηση...πως μπορώ να βρω τις Εφαρμογές μου μαζεμένες για να τις σημειώσω και να τις ξανά κατεβάσω μετά την φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικών? 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Με αυτό εδώ θα τις δεις μία προς μία..