Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑντληση Πληροφοριών Απο Αρθρα Και Χρηση Φωτογραφιών
Ignatios Theostaltos ρώτησε πριν 8 έτη

Αγγελε καλημερα,

Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ στο να στήσω ενα site σχετικά με τον κήπο, τα φυτά κλπ...

Πρώτα απ ολα θα κάνω έρευνα στο ίντερνετ να αντλησω τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για την σελίδα μου... εαν πχ για το χρυσανθεμο διαβασω 20 σελιδες και γραψω την περιληψη απο αυτα που εμαθα σε χαρτί και έπειτα στο site μου θα πρέπει να αναφέρω κάποιο site σαν πηγή??

Δεύτερον θα ήθελα να σε ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση του οπτικού υλικού που χρειαζόμαστε εαν δεν υπάρχει δωρεάν στα site που προτείνεις πχ θέλω να κανω ενα review για τον intel core i3 6100(άσχετο με κήπο αλλα σχετικό με το πρόβλημα μου) εαν ψάξεις να βρεις φωτογραφίες free copyright δεν υπάρχουν..! Τι μπορώ να κανω? Με screenshot την οθόνη του υπολογιστή μπορούμε να κάνουμε δουλειά??

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλημέρα φίλε μου,
Το να βάζεις πηγές αυξάνει την αξιοπιστία αυτών που λες. Όταν δεν σε γνωρίζει κανείς, δεν ξέρει κατά πόσον αυτά που λες ισχύουν ή όχι, ενώ με πηγές υποστηρίζεις τη θέση σου.
Είναι ανήθικο και παράλογο να κάνεις παρουσίαση οποιουδήποτε προϊόντος δεν είχες στα χέρια σου. Θα παρουσιάζεις τι ακριβώς? Ό,τι γράφουν οι άλλοι?
Από που και ως που το να κάνεις screenshot της οθόνης διαφέρει σε οτιδήποτε από το να κατεβάσεις μια φωτογραφία? Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Ignatios Theostaltos απάντησε πριν 8 έτη

Σε ευχαριστώ Αγγελε για την γρήγορη απάντηση σου.

Το πρώτο σκέλος της απάντησης σου το κατάλαβα και θα συμφωνήσω μαζι σου...στο δευτερο σκέλος τώρα, ως αναφορά την παράθεση τεχνικών χαρακτηρηστικών μιας συσκευής και των καινοτομιών που προσφέρει οπώς τα αναφέρει η εταιρία που εντοπίζεις την παράλογη και ανήθικη ενέργεια του συντάξα? Τέλος , για την φωτογραφία , θα έλεγα πως κατά κάποιο τρόπο με το screenshot ''φωτογραφίζω'' το θέμα που έχει αποτυπώσει και ο άλλος δημιουργώντας καινούριο θέμα. Θα ήταν ''ανόητο'' όμως απο μέρους μου να επιμείνω σε αυτή μου την θέση όταν θα μου προβάλεται τις λέξεις απαγορεύεται η τροποποίηση ή η καθ οποιονδήποτε τρόπο χρήση της κλπ κλπ. Αρα θα αρκεστώ στο να σε ρωτήσω Άγγελε που θα βρώ φωτογραφίες εαν θελήσω να έχω σε ένα τεχνολογικού περιεχομένου site την εικόνα ενος core i3 6100 η μίας HyperX Fury 8GB DDR4 όταν δεν υπάρχουν free. Πάρακαλω δεν περίμενω κατι σε ''παρε την κάμερα σου και τράβα βγάλε φωτογραφίες''. Χρειάζομαι βοήθεια απο ένα έμπειρο άνθρωπο όπως εισαι εσυ κατι που αποτυπόνεται στο πολύ όμορφο site σου!

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Όταν αναφέρεις ειδησεογραφικά ένα προϊόν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις φωτογραφίες αποκλειστικά από τον κατασκευαστή.