Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑν ξερει καπιος η αν του εχει συμβει αυτο.
Deleted User ρώτησε πριν 3 έτη

Εκανα αγορα απο μια ιστοσελιδα πρωτη φορα μια φανελα αλλα το tracking number δεν μου το εχουν δωσει ακομη.Επισης τραβηξαν και τα λεφτα απο την καρτα μου. Τους στελνω μυνηματα καποιες φορες μου απαντανε αλλα κανουν 5 μερες και καποιες οχι. Εστειλα ξάνα μύνημα για να μου δωσουν το tracking number αλλα ακομα περιμενω απαντηση.Αρχισω και ανησυχω μηπως ειναι απατεωνες και με κλεψαν η εχουν παραπολυ δουλεια και θα αργισει να ερθει.Ελπιζω δηλαδη να κανω λαθος 

11 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Γειά σου φίλη !! Για να απαντήσουμε ,πρέπει να ξέρουμε το σάιτ που έκανες την αγορά. Όταν έκανες την πληρωμή ,η ιστοσελίδα ήταν με https και πράσινο λουκέτο ;;

Είδες στο email αν ήρθε κάτι στα Ανεπιθύμητα Μηνύματα ;; Αν ναι ,αυξάνονται οι πιθανότητες να έπεσες σε απατεώνες ,και γι αυτό το λόγο τα απατηλά μηνύματα κατέληξαν εκεί ,πιθανόν. 

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

https://www.kissyourdress.com/ αυτή είναι η ιστοσελίδα κάποιες φορές μου το βγάζει πράσινο,κάποιες το κόκκινο και άλλες φορές όταν πάω να βρω την ιστοσελίδα μου λέει ότι έχει πρόβλημα και μου βγάζει το δεινόσαυρακι. Δεν μου ήρθε τίποτα στα ανεπιθύμητα μυνηματα μόνο ότι η παραγγελία μου επιβεβαιώθηκε. 

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Με το κινητό μου όπου μπαίνω τώρα ,δε μου βγάζει προβλήματα στη σελίδα. Μου βγάζει πως είναι ασφαλής η σύνδεση.  Τέλοσπάντων...φαίνεται καθαρό σάιτ ,μα όπως είδα θα σου έρθει tracking number όταν εκτελεστεί η παραγγελία.

Αλλά όπως γράφουν ,θα φύγει από Ταϊβάν ή Φιλιππίνες ,που σημαίνει πως θα περάσει τελωνείο το δέμα κι έτσι θα καθυστερήσει παραπάνω. Εκτός αν χρησιμοποιήσει το κατάστημα κάποια πχ priority line μέθοδο ,που το παρακάμπτει.
https://www.kissyourdress.com/pages/shipping-delivery

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Το θέμα είναι το πότε θα μου στείλουν  και τον λόγο που δεν μου απαντάνε στα μυνηματα και πρόσεξα στο Facebook ότι δεν έχει κανείς αγοράσει από αυτήν την ιστοσελίδα ούτε κριτικές είδα από άλλους. Και στο τελωνείο θα με χρεώσουν αν ξέρεις? 

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Ίσως είναι καινούρια ιστοσελίδα ,γι αυτό μάλλον δεν υπάρχουν κριτικές. Ούτε εγώ βρήκα κάτι.

Αν η φανέλα κοστίζει κάτω από €22 δεν θα χρεωθείς τελωνείο. Μόνο το ΦΠΑ .

Αν κοστίζει πάνω από €22 εξαρτάται από την εταιρία αποστολής(ΕΛΤΑ κλπ...)
Υπόψην πως αλλάζουν τα δεδομένα από 1/7/2021 ,αναμένεται να ανανεωθεί ο σχετικός Οδηγός για αγορές από Κίνα κάποια στιγμή.
Δεν βρήκα αν υποστηρίζεται η πληρωμή με Paypal .Να την προτιμάς γενικά για αγορές από Εξωτερικό ,επειδή κάποιες φορές τα δέματα χάνονται κάπου στη διαδρομή και δεν φθάνουν ποτέ στον παραλήπτη.

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

είμαι κάπως ανακουφησμενη αν και στα μυνηματα στο Facebook δεν μου απαντάνε  αλλά ευχαριστώ για την βοήθεια.  έχω prepaid viza για τις αγορές μου, αν είναι θα περιμένω και τον μήνα Ιούλη  και θα δούμε. ελπίζω πως θα έρθει κύπρο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα και από εμένα

Δεν δίνουν όλα τα καταστήματα tracking number, οπότε δεν είναι πάντα ανησυχητικό. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε το συγκεκριμένο κατάστημα για να ξέρουμε αν είναι έμπιστο.

Για αυτούς τους λόγους είναι καλό να πληρώνεις πάντα με Paypal και όχι απευθείας με κάρτα.

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας οπώς είπα θα κάνω υπομονή και τον μήνα ιούλιο  και ο θέος να βάλει το χέρι του 

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Γεία σας και πάλι ηθέλα να σας πώ τα ευχάριστα νέα η ιστοσελίδα η πιο πάνω τελίκα αποφασισάν και μου εδώσαν tracking number όποτε περιμένω την παραγγελία μου σας ευχαριστώ για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Εγώ ευχαριστώ για την βοήθεια σας