giorgos 1979 ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημερα παιδια! Χρονια πολλα την ημερα. Θελω να θεσω ενα ερωτημα.... Εχω ενα επεξεργαστη παλιο Fx 8350 (125watt dtp) οπως γνωριζεται η παλια μαμα ψυκτρα κανει σαν αεροπλανο... θα παω σε αλλαγη αυτης της ψυκτρας και εδω θελω την βοηθεια σας... ειμαι αναμεσα σε 2 ψυκτρες την wraith prism rgb (30 ευρω) αχρησιμοποιητη και την coolermaster hyper 212 rgb black edition 42 ευρω καινουρια, ποια πιστευετε οτι θα ειναι πιο καταλληλη για να διαχειριστει ενα τετοιο επεξεργαστη? Ευχαριστω! 

6 Απαντήσεις

Peter Christou απάντησε πριν 3 έτη

[Μόνο οι συντελεστές του PCsteps επιτρέπεται να απαντάν σε ερωτήσεις αγορών.]

giorgos 1979 απάντησε πριν 3 έτη

ξεφευγει πολυ χρηματικα.... το πολυ μεχρι 40-45 ευρω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Η Hyper 212 είναι άψογη επιλογή για τα χρήματα της και την προτείναμε παλιότερα και στον οδηγό αγοράς μας. Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Πέτρο, μόνο οι συντελεστές του PCsteps επιτρέπεται να απαντάν σε ερωτήσεις αγορών.

Peter Christou απάντησε πριν 3 έτη

οκ

giorgos 1979 απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπερα Τοποθετησα την ψυκτρα, οντως πολυ μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασιες και ηχορυπανση απο την μαμισια! κατεβηκε θεμοκρασια cpu, northbridge, μητρικης, και λιγο της gpu απο 80-81 stress test σε 76-77. απλα να ρωτησω αν κατα την τοποθετηση εκανα καποια ζημια.... τι εννοοω... backplate ok τα 4 βιδωτα ποδαρακια που κουμπωνουν στο backplate ok, οι 2 βασεις για am3+ που κουμπωνουν στο cooler ok, με δυσκολεψε το βιδωμα ηταν πολυ σκληρα τα ελασματα των βιδων των 2 βασεων που κουμπωνουν πανω στο cooler...δεν βιδωνε με τιποτα, αναγκαστικα να βγαλω με προσοχη την ψυκτρα με τα δαχτυλα και με δυναμη να ταλαντευσω λιγο τα 4 ελασματα βιδων, και μετα προσπαθησα παλι ξεκινησε βιδωνανε σιγα σιγα και τα βιδωνα σταυρωτα, ομως αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι δεν εβαζα δυναμη πλεον στο βιδωμα των 4 βιδωματων αν και ενοιωθα μια κοντρα στα ελασματα της... σταματησα  να το βιδωνω οταν ειδα οτι καποια στιγμη σε καθε βιδωμα γυριζαν και τα βιδωτα ποδαρακια που κουμπωνουν στο backplate, ενω σαν τοποθετηση ηταν ευκολη τα ελασματα των 4 βιδων με ταλαιπωρησαν παρα πολυ... Υπαρχει περιπτωση να χω κανει ζημια πισω στο backplate λογω του οτι καποια στιγμη γυρισαν λιγο κατα το σφιξιμο τα 4 βιδωτα ποδαρακια? τσεκαρα πισω το backplate δεν ειδα κατι να χει γινει ζημια! 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Από τη στιγμή που οι θερμοκρασίες είναι καλές, σημαίνει ότι η ψύκτρα ακουμπάει σωστά στον επεξεργαστή. Αν είναι και σταθερή στη θέση της, μάλλον δεν έχεις κάνει κάποια ζημιά.