milo cinivic ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπερα, σκεφτομαι να φτιαξω ενα συστηματακι για απλη χρηση, κυριως για συναισθηματικους λογους.Εχω ενα αρχαιο κουτι της msi απο ενα παλιο pc, λυμμενο,σε καλη κατασταση μιας και εγκαταλειφθηκε γρηγορα και χωρια ενα τροφοδοτικο 350 και σκληρο που"καθονται", σχεδον καινουργια και τα 2, καθως και μια παλια λειτουργικοτατη οθονη. Σκεφτομαι να τα αξιοποισω προσθετοντας εναν a8-9600 μαζι με μια συμβατη φθηνη μητρικη και ram. Εχοντας λαπτοπ με παρομοιο επεξεργαστη παλαιοτερης γενιας μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος σε σχεση με τα χρηματα και τη χρηση του, παρα τα θεματακια κυριως με θερμοκρασια. Πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο (χρηματα), γυρω στα 150 ευρω συνολο; Ram 8αρα πιθανοτατα, τα 4 θεωρω οτι πια ειναι κοροιδια. ακομα και για την απλη χρηση του συγκεκριμενου (δουλεια στο γραφειο, browsing, αντε και κανενα παλιο game). Ηδη εχω ενα δυνατο συστημα και το 2 παλια σαραβαλα λαπτοπ για την οικογενεια και για μετακινησεις. 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, εάν σκεφτείς ότι το πιο απλό σύστημα αυτή τη στιγμή κάνει πάνω από 300€ έχει νόημα να φτιάξεις το δικό σου με τα μισά..βέβαια δεν ξέρεις πότε μπορεί να σε αφήσει, εάν για παράδειγμα η μητρική τα παίξει γρήγορα..έχει ένα ρίσκο..

milo cinivic απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω για την απαντηση. Το λες λογω της χαμηλης τιμης της μητρικης; Δε νομιζω να με αφησει γρηγορα, αλλωστε θα εχει και εγγυηση. Εχω την αισθηση οτι αξιζει τον κοπο. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Υπέθεσα ότι θα την έχεις αρκετό καιρό, μόνο και μόνο για αυτό το ανέφερα..
https://www.pcsteps.gr/189034-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-pc/