ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΓΑΡΤΣΟΣ ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα PC Steps, στην έρευνα αγοράς που έκανα για να αγοράσω ένα καινούριο Laptop βρήκα το μοντέλο \"Asus TUF FX705DT-H7114\" στο Best Price και στο Skroutz (διαθέσιμο μόνο σε ένα κατάστημα) με CPU \"Ryzen 5\" που μου κέντρισε την προσοχή. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα της Asus το μόνο που κατάφερα να βρω ήταν το μοντέλο \"Asus TUF FX705DT\" με CPU \"Ryzen 7\" και όλο το υπόλοιπο hardware ολόιδιο. Πρόκειται για κάποια απομίμηση ή για κάποια απάτη; Πάντως το κατάστημα από το οποίο θα παρήγγειλα το laptop υπάρχει στην Αθήνα και λέγεται \"MG manager\" και είναι 10 χρόνια εγγεγραμμένο στο Best Price.Τι να κάνω; Απαντήστε μου υπεύθυνα γιατί δεν μου περισσεύουν τα 950 ευρώ που κοστίζει το laptop.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Άγγελε

Εδώ βλέπω ότι υπάρχει το συγκεκριμένο μοντέλο. Ίσως ήταν απλά κάποια τροποποιημένη έκδοση για κάποια συγκεκριμένη χώρα και ήρθε με παραεισαγωγή.

Όσο αφορά το κατάστημα, δεν έχει τύχει να αγοράσουμε κάτι από εκεί για να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΓΑΡΤΣΟΣ απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θεωρείτε αυτό το laptop καλή αγορά ή όχι.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Το πακέτο Ryzen 5 και  GTX 1650 είναι αρκετά καλό για το κόστος του. Ωστόσο, με λίγα χρήματα παραπάνω μπορείς να δεις αυτό που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΓΑΡΤΣΟΣ απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ για την πρόταση είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο που μου προτείνατε και νομίζω το είδα και στον οδηγό σας για την αγορά laptop, αλλά ήδη έχω υπερβεί ελαφρός το budget που διαθέτω και δεν θέλω να το παρακάνω. Επιπλέον το laptop μεταξύ πολλών άλλων το θέλω και για ταινίες και γι' αυτό θέλω 17 ίντσες οθόνη. Και πάλι ευχαριστώ, καληνύχτα!