Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑπάτη η επενδυτικός παράδεισος
Michalis Kentros ρώτησε πριν 2 έτη

Αγαπητό PCsteps καλησπέρα, 
πρόσφατα παρατήρησα πως κάποιος χρήστης του Instagram που τυχαίνει να είναι στην λίστα απο αυτούς που ακολουθώ και επίσης παλαιά μου συμμαθήτρια έκανε μια ανάρτηση πως μέσω των συμβουλών μιας κυρίας στον κόσμο του crypto κατάφερε με αρχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ να εχει απολαβές 10000 καθαρά συν την αρχική της κατάθεση. θα ήθελα να ρωτήσω πόσο πιθανό ειναι αυτό κατα την γνώμη σας την στιγμή που όλα τα crypto εχουν πέσει τόσο πολυ (ναι έχω χάσει και εγώ ενα μέρος των επενδύσεων μου) αλλά δόξα το θεό οχι τις τσόντες μου!
Όλες  οι συναλαγες έγιναν μέσω του Meta της εφαρμογής με την αλεπού και η τέως συμμαθήτρια έκανε ανάρτηση με printscreen απο το κινητό της για εισερχόμενο έμβασμα στον λογιαριασμό της στην Eurobank με το προαναφερθέν ποσό. Επισης κομμάτια απο την συνομιλία της με της κυρία αυτην. Αν και δεν έχω πλεον επαφές με την εν λογο κοπέλα οταν προσπάθησα να επικοινωνήσω δεν πήρα πίσω ποτέ απάντηση και ενώ η συγκεκριμένη είναι πολλές ώρες την μέρα στα social media εχει να μπει 2 μέρες στο Instagram(όχι δεν είμαι stalker).
ΥΓ μπορώ να σας στείλω φωτό απο την συνομιλία που είχαν  και το ποστ της συμμαθήτριας καθώς και τον λογαριασμό της κυρίας αυτής με τις επενδυτικές  συμβουλες.
Ευχαριστώ για το οποιοδήποτε σχόλιο - απάντηση.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, πολύ ύποπτα φαίνονται όλα αυτά που αναφέρεις..ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με Wind media αλλά και με την πτώση των Crypto πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστικοί πάνω σε τέτοια θέματα..