Κλεάνθης Αντωνιάδης ρώτησε πριν 4 έτη

Παρήγγειλα το κλειδί για windows 10 pro από το site GOODOFFER24 στις 28 Ιουνίου 2019 , αλλά το χρησιμοποίησα μόλις εχθές. Η απάντηση από το λειτουργικό σύστημα windows pro (στα Ελληνικά) ήταν : Αυτό το κλειδί χρησιμοποιείται από άλλον υπολογιστή . Συμβαίνει το προφανές ??????????

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Έχει συμβεί και σε άλλους να στείλουν μή έγκυρο κλειδί. Στείλε ένα email στο support τους στο
info@goodoffer24.com
μαζί με την εικόνα με το μήνυμα που σου βγάζει ,ως αποδεικτικό. Λογικά θα σου στείλουν άλλο ,αν και πέρασε λίγος καιρός από την αγορά.

Κλεάνθης Αντωνιάδης απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση Δημήτρη. Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, σε καμία περίπτωση δεν είναι απάτη, κάνε αυτό που σου ανέφερε ο Δημήτρης και ενημέρωσε μας..

nikos vlastaras απάντησε πριν 4 έτη

Τα ιδιά και σε μένα, είχα αγοράσει κλειδί για υπολογιστές και το χρησιμοποίησα μετα απο 6 μήνες, μου έβγαλε οτι το κλειδί δεν είναι έγκυρο. 
Τους έστειλα email, και με ρωτάνε τα ίδια πράγματα συνέχεια και συνέχεια προφανώς για να κουραστώ και να το παρατήσω, ενδεικτικά με έχουν ρωτήσει απο 3 φορές για τον αριθμό παραγγελίας και screenshot με την έκδοση των windows και του λάθους!
Αν δε σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το κλειδί κατευθείαν μην πάρεις απο αυτούς, γιατί πουλάνε κλειδιά 10 αδειών σε 10 πελάτες και αν κάποιος το βάλει σε παραπάνω υπολογιστές την πάτησες.
Υ.Γ. φυσικά υπάρχουν και τα email αν κάποιος νομίζει οτι λέω ψέματα.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Λογικό είναι μετά από 6 μήνες να πιστεύουν πως θες να τους κοροιδέψεις ,αν ήταν αμέσως ,δε θα είχες πρόβλημα. Πού ξέρουν αυτοί αν δεν χρησιμοποίησες ήδη το κλειδί κάπου ?

Όσο υπήρχε συνεργασία PCsteps και goodoffer24 ήταν αλλιώς τα πράγματα. Από τη στιγμή που άλλαξε το σάιτ ,με το keysworlds.com αγοράστε όλοι από αυτό.
https://www.pcsteps.gr/330752-αγορά-windows-10-φθηνά