Angelo Sofis ρώτησε πριν 4 έτη

Πριν τέσσερις μήνες αγόρασα ένα κλειδί για office2019 από το Keyworlds με το κουπόνι του Pcsteps. Το εγκατέστησα κανονικά και το δούλευα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι πριν μια εβδομάδα που έκανα format του υπολογιστή (δεν έχω αλλάξει τίποτα στο hardware). Όταν πήγα να εγκαταστήσω το office ξανά μετά το format δεν μου αναγνωρίζει το κλειδί που έχω. Μετά από επικοινωνία με το support μου απαντάνε ότι το κλειδί ισχύει για μία μόνο εγκατάσταση και αν θέλω να μου δώσουν ένα κουπόνι έκπτωσης για να αγοράσω καινούριο κλειδί!!!!!

11 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Τα κλειδιά των Office ανέκαθεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνο μια φορά.

Αν δεν ήθελες να χάσεις το κλειδί, έπρεπε να το είχες συνδέσει με τον Microsoft λογαριασμό σου. Έτσι, όταν έκανες log in με το account σου, τα Office θα ενεργοποιούνταν αυτόματα.

Angelo Sofis απάντησε πριν 4 έτη

Μα το έχω κάνει αυτό που λες. Και δοκίμασα να κάνω download και εγκατάσταση μέσα από το account μου όπου εμφανίζεται κανονικά το κλειδί. Αλλά μετά την εγκατάσταση που ανοίγει το παράθυρο για την ενεργοποίηση μου λέει ότι το κλειδί είναι πλέον invalid!!!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Στα Windows 10 υπάρχει μια εφαρμογή στο store που λέγεται Office και έχει ένα κόκκινο-πορτοκαλί εικονιδιο. Δοκίμασε να κάνεις εκεί log in και να επιλέξεις λήψη των εφαμρογών του Office. 

Angelo Sofis απάντησε πριν 4 έτη

Όχι τίποτα. Με παραπέμπει στη σελίδα του 365 Office που το έχει σαν προεπιλογή ή αν προσπαθήσω να επιλέξω κάτι άλλο με στέλνει στο microsoft account μου να κάνω download από τα office που έχω αγορασμένα (έχω και άλλους 3 λογαριασμούς για office 2016 που λειτουργούν κανονικά σε άλλους υπολογιστές μου). Μόνο το κλειδί του 2019 δεν ξαναδούλεψε!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως η άδεια για κάποιον λόγο δεν συνδέθηκε με το account σου. Δεν υπάρχει κάποιο είδους άδειας που δεν μπορεί να συνδεθεί για να πεις ότι ευθύνεται το κάταστημα. 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δες στο https://account.microsoft.com/services/

Εκεί είναι και οι δύο άδειες Office που έχω αγοράσει από τέτοια site, και έχουν λειτουργήσει κανονικά σε πολλαπλά format τα τελευταία δύο χρόνια.

Δεν βάζω κανένα κλειδί, κατεβάζω από τη Microsoft το Office και λειτουργεί απευθείας.

Angelo Sofis απάντησε πριν 4 έτη

Στη συγκεκριμένη σελίδα δεν μου εμφανίζει τίποτα κάτω από το Services & Subscriptions. Στη σελίδα από όπου κατεβάζεις όμως τα office (https://setup.office.com/) αν επιλέξω "Install from your Microsoft account" μου εμφανίζει και αυτό το κλειδί αλλά και τα τρία άλλα κλειδιά που είχα αγοράσει από άλλη σελίδα για το office pro plus 2016 και επειδή τα δοκίμασα τα αναγνωρίζει κανονικά και μου δίνει τη δυνατότητα να τα εγκαταστήσω (δεν το έκανα για να μην έχω κανένα θέμα και με αυτά). Μόνο όταν δοκιμάζω το κλειδί από το office 2019 μου λέει ότι δεν είναι έγκυρο... Τέλος πάντων επειδή λόγω δουλειάς το χρειαζόμουν αναγκάστηκα να το ξαναγοράσω οπότε.... Πάντως παιδιά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε... Καλή συνέχεια..

Angelo Sofis απάντησε πριν 4 έτη

update.....

Από την προηγούμενη απάντησή μου έχω λάβει τους παρακάτω τρεις κωδικούς προϊόντος από το keysworld και είναι και οι τρεις invalid. Invalid βγαίνουν και στη σελίδα (https://setup.office.com/</a&gt<a href="https://setup.office.com/">;) αλλά και αν κάνω Install το office από το img που στέλνουν με το e-mail του product key και μετά επιλέξω activation μέσω internet. Σας τους στέλνω να τους δοκιμάσετε και εσείς μήπως και κάτι δεν πάει καλά με τον δικό μου υπολογιστή ή λογαριασμό microsoft ή δεν ξέρω τι άλλο....

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Διέγραψα τα κλειδιά από το μήνυμα σου, γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μια φορά. Αν τα χρησιμοποιεί κάποιος, τα έχασες ακόμα κι αν ήταν λειτουργικά.

Από τη στιγμή που φαίνονται invalid, ζήτησε να σου στείλουν άλλα κλειδιά.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα κλειδιά είναι volume licenses, δηλαδή το ίδιο κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές.

Μερικοί χρήστες το γνωρίζουν και χρησιμοποιούν το κλειδί παραπάνω φορές, με αποτέλεσμα στον επόμενο αγοραστή να είναι εξαντλημένο. Γι αυτό όταν επικοινωνείς μαζί τους, σου στέλνουν αμέσως άλλο κλειδί.

Doul 03 απάντησε πριν 3 έτη

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μετά από format μέχρι που φίλος μου τεχνικός μου είπε να τους "απειλήσω" λέγοντάς τους πως αφού έχω αγοράσει το κλειδί και είμαι καθόλα νόμιμος, θα παραπέμψω το πρόβλημα στην microsoft. Μετά από 10 λεπτά είχα μια συγγνώμη και ένα νέο κλειδί στο inbox μου.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση φίλε μου! Η Microsoft δεν θα τους έκανε κάτι, έτσι κι αλλιώς ξέρει την ύπαρξη τέτοιων καταστημάτων. Απλά είδαν ότι μιλάς σοβαρά, οπότε σου το έδωσαν νέο. Αρκετά συνηθισμένο σε τέτοια καταστήματα.