DocFilm ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα. Εχω ενα προγραμμα το οποιο ειχα κανει το λαθος να παω να το μετακινησω με ενα προγραμμα που προτεινατε απο τον εναν σκληρο στον αλλο. Απο κει και μετα ειναι διεγραμμενο απο τον υπολογιστη δεν πρεπει να υπαρχει σαν αρχειο αλλα το δειχνει σαν προγραμμα στις εφαρμογες. Αν πατησω απεγκατασταση λεει οτι τα windows δεν μπορουν να βρουν το προγραμμα. Πως μπορω να το ξεφορτωθω? Ευχαριστω.

9 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, εάν το έχεις κάνει με το freemove δες στον οδηγό πως να το απεγκαταστήσεις.

DocFilm απάντησε πριν 6 έτη

το προγραμμα  προσπαθησα να το μετακινησω ανεπιτυψως. τωρα λεει οτι δεν το βρισκει στον υπολογιστη αλλα στα προγραμματα εφαρμογες το δειχνει εκει χωρις να δεχεται απεγκατασταση. θελω απο κει να το σβησω. αυτο λοιπον θα ακολουθησω?

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Εννοείς πως φαίνεται στον Πίνακα Ελέγχου ? 
Δοκίμασες τα προγράμματα στο λινκ εκείνης της ενότητας ? (Αν δε το βρίσκει η εφαρμογή της IObit ,ίσως το βρει το geekuninstaller)
Αν μπείς σε "Ασφαλή λειτουργία" ,μπορείς να το απεγκαταστήσεις ? Ποιό είναι το πρόγραμμα ,να ψάξω για οδηγίες μπας και θέλει και κάτι άλλο να κάνεις.

DocFilm απάντησε πριν 6 έτη

Δεν δοκιμασα τα συγκεκριμενα προγραμματα που ειπες. ωστοσο να ξες πως το προγραμμα που ναι δειχνει στο πινακα ελεγχουν ειναι το daemon tools. Η βλακεια ειχε γινει οταν μεσω προγραμματος πηγα να τον μεταφερω απο τον ενα δισκο στον αλλο ενω ηταν εγκατεστημενο, καποιο λαγκ η δεν το δεχοταν και τσουπ φτασαμε εδω.

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Δοκίμασε τα παραπάνω που γράφω. Ρίξε κι εδώ μια ματιά.
https://daemon-help.com/installation/uninstall/
https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/628107/cannot-remove-daemon-tools-pro-from-windows-10/

DocFilm απάντησε πριν 6 έτη

Δεν λειτουργει τιποτα. Λεει σαν αιτια επειδη προσπαθησατε να το μετακινησετε με το freemove  και αγνοησατε μια οδηγια δεν βρισκεται. υπαρχει μονο ενας φακελος 200κβ και στο πινακα ελεγχου. δεν εχει ομως uninstall option μεσα στο φακελο. εχει αυτα. τι να κανω? 

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Ίσως όντως να μην υπάρχει στο Σύστημα ,και φαίνεται λάθος στο Πίνακα Ελέγχου. Κι υπάρχουν μόνο οι φάκελοι με τα αρχεία του. Δες εδώ στην 1η απάντηση.(αν νομίζεις το αντίθετο)
http://ask.brothersoft.com/how-to-uninstall-daemon-tools-lite-from-my-computer-9795.html
Μπορείς να δεις τα βήματα με το Μητρώο εδώ.
https://maxuninstaller.com/howtouninstallguides/uninstall-daemon-tools-pro/
Πρώτα όμως καλό είναι να πάρεις ένα back up για κάθε ενδεχόμενο. https://www.pcsteps.gr/218-windows-registry-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/#__Windows_backup
Το daemon tools ,μόνος σου το κατέβασες ή ήρθε με άλλο πρόγραμμα ? Δες αν πρόκειται για ανεπιθύμητο toolbar.
http://www.besttechtips.org/how-to-remove-daemon-tools-toolbar/

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Aχ αυτό το "άπλωμα". Λεω στη συνέχεια, πριν κάνεις πειράματα με το Μητρώο ,να πάρεις καλού-κακού ένα backup.  https://www.pcsteps.gr/218-windows-registry-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/#__Windows_backup
Τέλος ,γράφω αν το daemon tools ήρθε μαζί με κάποιο άλλο πρόγραμμα και πρόκειται για toolbar .

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να το εγκαταστήσεις ξανά και μετά να το βγάλεις..