Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑπεγκατασταση προγραμματων
Dimitris Laxkou ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα σε ολους!Σημερα θα σε ρωτησω ορισμενα πραγματα για την απεγκατασταση προγραμματων

1)ο unistaller ειναι αυτος ο οποιος διαγραφει τα αρχεια του προγραμματος αλλα αμα θελει ο προγραμματιστης μπορει να αφησει ορισμενα αρχεια,για αυτο το λογο ερχοντε τα unistall softwares που σκαναρουν οτι εχει αφησει το κανονικο unistall αρχειο σωστα?
 
2)μια εφαρμογη μπορει να μην εχει καθολου unistlaller με αποτελεσμα αρχαριοι χρηστες να μην μπορουν να το διαγραψουν σωστα? και για αυτο τον λογο εχουν και δικο τους unistaller οπου μπορουμε να επιλεξουμε την διαδρομη του αρχειου και να πουμε οτι αυτο δεν διαγραφεται και θα το σβησει σωστα?
 
3)Εαν σβησω τα αρχεια ενος Χ προγραμματος,και σβησω και την καταχωρηση του στην registry...το προγραμμα θα διαγραφη δλδ θα απεγκατασταθει??

 
4)και μια τελευταια!Τι ειδους scan κανουν τα unistall softwares οταν ερευνουν για αρχεια που εχουν παραμεινει? πχ ψαχνουν αρχεια με το ονομα του προγραμματος και τα σβηνουν? 

Ευχαριστω πολυ!

 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, νομίζω διαβάζοντας τον σχετικό μας οδηγό θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες.
https://www.pcsteps.gr/18150-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/

Dimitris Laxkou απάντησε πριν 7 έτη

Καλημερα φιλε μου,απο τι εψαξα οι πρωτες 3 ειναι σωστες...για την τελευταια δεν βρηκα απαντηση
~θα την ξαναθεσω αλλη μια φορα σε περιπτωση που δεν εγινε κατανοητη
οταν σβηνουμε ενα προγραμμμα με καποιο προγραμμα απεγκαταστασης πχ της iobit τρεχει τον κανονικο unistaller του προγραμματος και επειτα μας ζηταει αν θελουμε να ψαξουμε για αρχεια που εχουν παραμεινει...αυτα τα αρχεια πως ακριβως τα ψαχνει?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα !! Στο Μητρώο των windows ψάχνει για να τα βρεί.Πρώτα γίνεται απεγκατάσταση του προγράμματος από τον Πίνακα Ελέγχου, και μετά ψάχνει στο Μητρώο.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Σόρρυ ,στο Μητρώο και στον σκληρό δίσκο επίσης γίνεται το ψάξιμο αφού πρώτα απεγκατασταθεί το πρόγραμμα /τα που θέλουμε.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δημήτρη ψάχνει για εναπομείναντα αρχεία στο μητρώο των Windows και σε άλλες τοποθεσίες που δεν απομακρύνονται με μία απλή απεγκατάσταση του προγράμματος.