Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑπεγκατασταση windows 8.1 και επανεγκατασταση windows 7 64bit
John Begakis ρώτησε πριν 9 έτη

Χαιρεται,
Εχω ένα laptop DELL inspiron 15 3000 και θα ηθελα να του κανω format. Επισης θα ηθελα να απεγκαταστησω τα windows 8.1 που διαθετει και να του εγκαταστήσω τα δικα μου widndows 7 64 bit pro. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα; Να σημειωσω ότι με την αγορά του laptop ΔΕΝ πηρα κανενα συνοδευτικό CD...

Ευχαριστω.

3 Απαντήσεις

Aris Tsiolis απάντησε πριν 9 έτη

Εμένα στο Laptop μου που ειναι Lenovo Essential G700,ηταν προεγκατεστημενα τα Windows 8.1 , και το εκανα format και του εβαλα τα Windows 7 Pro 64bit, ειχε 2 προβληματα.Το 1ο ηταν οτι μολις συνδεομουνα στο ιντερνετ με το wifi,καθε 1-2 λεπτα αποσυνδεοτανε και επρεπε να πηγαινω στον πινακα ελεγχου και να παταω για λυση στο προβλημα και μετα μου εκανε επανεκινηση τον προσαρμογεα δικτυου,και μετα απο 1-2 λεπτα παλι το ιδιο.Και το 2ο ειναι οτι δεν επαιζε μερικα παιχνιδια και τον λογο δεν τον εμαθα ποτε γιατι μετα απο λιγο καιρο επειδη δεν ειχα αλλη υπομονη με αυτα τα προβληματα τον εκανα παλι format και του εβαλα τα Windows 8.1 που ειχε αρχικα.Και απο τοτε δεν μου ξαναδημιουργηθηκε καποιο προβλημα.Εμενα αυτα τα προβληματα μου δημιουργηθηκαν με την εγκατασταση των Windows 7 Pro 64 bit.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

@Aris Tsiolis Τέτοια προβλήματα είναι σχετικά σπάνια, δεν υπάρχει κάποια εγγύηση πως θα εμφανιστούν αντίστοιχα προβλήματα στον Γιάννη.

@John Begakis Απλά μπες στο site του συγκεκριμένου μοντέλου της Dell και δες αν υπάρχουν drivers για τα Windows 7, γιατί οι drivers των Windows 8 δεν θα λειτουργήσουν στα Windows 7.

Αν δεν υπάρχουν drivers, στη θέση σου θα το σκεφτόμουν να έβαζα 7. Μπορεί να σταθείς τυχερός και να μην σου βγάλει κανένα πρόβλημα, μπορεί όμως και να μην αναγνωρίζεται κάποια σημαντική συσκευή, πχ η κάρτα WiFi.

John Begakis απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ πολύ.