Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑπενεργοποιηση USB με τον τερματισμο του υπολογιστη
Aggelos Kalli ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημερα Αγγελε εχω ενα μικρο προβληματακι αγορασα προσφατα ενα ποντικι που φωτιζει με led αλλα το θεμα ειναι οτι μενει αναμενο ακομα και οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος απο οτι διαβασα πρεπει να κανω κατι με το BIOS δοκιμασα στην διαχειριση συσκευων στην διεαχειριση ενεργειας αλλα παραμενει αναμενο. η μητρικη μου ειναι Gigabyte H81M DS2 ευχαριστω προκαταβολικα.

7 Απαντήσεις

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

Το λεγομενο on/off usb charge ..Πρεπεις να μπεις στα bios και να βρεις τα power options η power menu η Power management και απο εκει πρεπει να πειραματιστεις προσεκτικα με τις επιλογες γιατι προσωπικα δε ξερω να σου πω ποια επιλογη ακριβως ειναι...η αλλη λυση ειναι να κλεινεις το τροφοδοτικο απο το κουμπακι για να παψει να δινει τα 5v στις θυρες Usb

KingFox απάντησε πριν 9 έτη

Αν δεν λειτουργήσει το πάρα πάνω τότε αν χρησιμοποιείς Windows 8/8.1 τότε δοκίμασε να πας "Πίνακας ελέγχου" > "Επιλογές παροχής ενέργειας" > στη δεξιά στήλη "Επιλογή των ενεργειών των κουμπιών τροφοδοσίας" > πάνω πάνω "Αλλαγή των ρυθμίσεων που δεν είναι διαθέσιμες αυτήν την στιγμή" > και κάτω κάτω στα κουτάκια ξε-τικάρεις το "Ενεργοποίηση γρήγορης εκκίνησης (προτείνετε)".

Η γρήγορη εκκίνηση που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, σε κάποιους υπολογιστές αφήνει ανοιχτή την τροφοδοσία στις θύρες USB κατά την απενεργοποίηση.

Aggelos Kalli απάντησε πριν 9 έτη

Χρησημοποιω win7 pro η μητρικη αν θυμαμε καλα εχει ενα power management καταλαθος μαλλιστα ειχα απενεργοποιησει την PCI του ethernet :P συμβαινουν αυτα! οποτε να ψαξω στο power management μηπως βρω μια λυση?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, το πιθανότερο είναι πως θα βρεις στο Power Management τη λύση.

Aggelos Kalli απάντησε πριν 9 έτη

ανανεωνω το ποστ για να επωφεληθουν και αλλοι φιλοι! στο bios στο power management εχει μια επιλογη ErP η οποια ειναι disabled την γυρισα σε enable και στον τερματισμο απενεργοποιουντε οι συσκευες που εμεναν αναμενα τα led τους επισης στην διαχειριση συσκευων στα usb στις ιδιοτητες γραφει Διαχειριση ενεργειας εχω κανει τικ στο Να επιτρεπετε η απενεργοποιηση αυτης της συσκευης απο τον υπολογιστη για εξοικονομηση ενεργειας. (δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο) Καλες γιορτες!

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

ευχαριστουμε για το feedback ,καλες γιορτες

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Νά 'σαι καλά, φίλε μου.