aekara 21r ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας,ηθέλα να ρωτήσω κατι ... πριν λιγο καιρό πηρα μία 1660 super και την εβαλα σε συστημα με ryzen 3 1200 και 16gb ram αλλά αργες... δν ειμαι ευχαριστημενος με τις επιδοσεις που πιανω στο Gaming γενικα λαγκάρω.. καπου διάβασα για bottleneck...αμα αλλαξω επεξεργαση (σκευτομαι να παω σε ιντελ 10400) θα δω μεγαλες διαφορες φταινε και οι ραμ , γενικα την αποψη σας... Ευχαριστώ Πολύ

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Σίγουρα ένας ταχύτερος επεξεργαστής θα βοηθούσε, αλλά το bottleneck δεν είναι τόσο υψηλό που να έχεις υπερβολικά μεγάλο πρόβλημα.

Μπορείς να μας δώσεις κάποια παραδείγματα με επιδόσεις που έχει η σύνθεση σου σε παιχνίδια; Σε τι ανάλυση παίζεις;

Μπορείς να πας είτε στον 10400, είτε στον Ryzen 5 3400. Ανάλογα τη μητρική ίσως μπορείς να βάλεις τον δεύτερο με BIOS update χωρίς να χρειαστείς νέα μητρική.

Οι RAM επηρεάζον τους Ryzen και γι αυτό συνήθως πάμε σε 3000 - 3200 MHz.

aekara 21r απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστω για την απαντηση ! Παιζω warzone 1080p περιπου 70-80 fps στα low και λιγα παραπανω(περιεργο μου φαινεται) στο normal-high αλλα και στις  δύο περιπτώσεις εχω fps drops και ειδικα στο Κεντρο που εχει πολλα κτιρια εχω κατω απο 60 αν βγω παλι σε πιο ανοιχτες περιοχες επιστροφη στα προηγουμενα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Τα FPS όντως είναι χαμηλά για low γραφικά. Έχεις δοκιμάσε να κάνεις επανεγκατάσταση των drivers γραφικών μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί; Αν το έκανες και δεν είδες διαφορά, μάλλον όντως ευθύνεται ο επεξεργαστής,

aekara 21r απάντησε πριν 3 έτη

Eυχαριστω και παλι! θα το δοκιμασω,κατι τελευταιο μπορειτε να μου προτεινετε μια μητρικη για 10400f  κατω των 100 ευρω?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να δεις την Gigabyte B460M D2V.