Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑπορία σχετικά με τον υπολογιστή
Manos Ĝ҉ Ǻ҉ Ӎ҉ Ế҉ Ʀ ρώτησε πριν 7 έτη

Πρόσφατα συνδεσα εναν dvd player στην οθονη που εχω συνδεδεμενο τον υπολογιστη.Υπαρχει περιπτωση να δημιουργιθηκε καποια βλαβη η να θελει φορματ και γενικοτερα ειναι τοσο εβεσθητος ο υπολογιστης που με καποια αλαγη ρυθμισης η αμμα βγει το καλοδιο τροφοδοσια την ορα που κατεβαζει κατι η κανει μια ενημεροση να χρειαζεται φορματ η κατι τετοιο???Ξερω ειναι λιγο χαζες οι ερωτησεις αλλα παντα νομιζω πως κατι δεν κανω σωστα.

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μάνο,
Το DVD player δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο τον υπολογιστή σου.
Αν κοπεί η τροφοδοσία κατά τη διάρκεια κάποιας ενημέρωσης, μπορεί να προκληθεί πρόβλημα στο λειτουργικό. Ωστόσο, αυτό δεν έχει σχέση με το DVD player.

Manos Ĝ҉ Ǻ҉ Ӎ҉ Ế҉ Ʀ απάντησε πριν 7 έτη

Αμμα γινει διακοπη τροφοδοσιας και απλα οταν τον ανοιξω δουλευουν ολα κανονικα απλα το αφηνω ετσι χωρις φορμα η τπτ ? Επισης αν δημιουργηθει καποιο προβλημα επηρεαζονται τπτ οι λογαριασμοι η απο τη στιγμη που δημιουργιθηκαν δεν παθενουν τιποτα? Το dvd player ειναι συνδεδεμενο μεσω της τηλεορασης οπως επισης και ο υπολοφιστης στην ιδια τηλεοραση.κατα την διαρκεια του φορματ φορματ πρεπει να εχω συνδεδεμενο μονο ποντικι και πληκτρολογιο? Αν βγει κατι εκεινιητην ωρα απλα το ξανα συνδεο και χωρις να επηρεασει πχ την εγκατασταση των windows;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αν ανοίξεις τον υπολογιστή και δεν σου βγάλει κάποιο σφάλμα, τότε δεν υπάρχει θέμα.
Αν προκληθεί πρόβλημα, μπορεί να επηρεάσει όλο το λειτουργικό. Μπορεί να είναι κάτι απλό και να λυθεί από την επίλυση προβλημάτων και να μην επηρεαστούν οι λογαριασμοί, αλλά μπορεί να είναι και κάτι σοβαρό και να χρειαστεί format. 
Δεν χρειάζεται να αποσυνδέσεις τίποτα. Όπως είναι ο υπολογιστής σου, κάνεις format. Δεν χρειάζεται να έχεις μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι. 
Στη τελευταία ερώτηση δεν κατάλαβα τι ακριβώς λες. Αν μπορείς, ανάλυσέ μου το λίγο καλύτερα. 

Manos Ĝ҉ Ǻ҉ Ӎ҉ Ế҉ Ʀ απάντησε πριν 7 έτη

Στην τελευτεα ερωτηση λεω αν την ωρα που κανει φορματ βγει π.χ. το πληκτρολογιο απλα το ξανασυνδεω και δεν δημιουργει προβλημα στην διαδικασια?και ενας λογαριασμος π.χ. ενα εμαιλ οπως αυτο που ειμαι συνδεδεμενος στο pcsteps μπορει να παθει τπτ?να διαγραφτει η κατι τετοιο η απο την στιγμη που δημιουργηθηκε δεν ειπαχρει κανενα προβλημα ειτε δημιουργηθηκε απο υπολογιστη ειτε απο κινητο?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Όχι 90% δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
Το email και οι online Λογαριασμοί είναι αποθηκευμένοι σε server, δεν έχουν να κάνουν με την κατάσταση του υπολογιστή σου. 

Manos Ĝ҉ Ǻ҉ Ӎ҉ Ế҉ Ʀ απάντησε πριν 7 έτη

Οκ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις