Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsαπορια για utorrent και για χωρο στον σκληρο δισκο
Nikos Koukakis ρώτησε πριν 10 έτη

Παιδια μπορει να ειναι χαζη η απορια μου αλλα αν βαλω στο utorrent πολλες ταινιες χωρις να εχω αρχισει να τις κατεβαζω,αυτες απο την στιγμη που τις εχω στο προγραμμα πιανουν χωρο στον σκληρο δισκο?Γιατι βλεπω τον σκληρο μου γεματο και παω στον φακελο των ληψεων και μου λεει για πολλα gb ενω δεν εχω κατεβασει τις ταινιες..

6 Απαντήσεις

DSSXe . απάντησε πριν 10 έτη

Από την στιγμή που τις άνοιξες στο utorrent και πάτησες οκ στην λήψη και στο χώρο που θα κάνεις το κατέβασμα η απάντηση είναι ναι. Δεν έχει σημασία σε ποιο στάδιο τις έχεις μετά αυτές ήδη καταλαμβάνουν χώρο...

ExGo Z απάντησε πριν 10 έτη

Έτσι κάνει και σε μένα.Μην κουράζεσαι πολύ Νίκο, έτσι το κάνει όταν κατεβάζεις οτιδήποτε από torrents.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Βρε παιδιά, δύο απαντήσεις, και κανείς δεν ανέφερε τις ρυθμίσεις. Το ψάχνουμε λίγο πριν απαντήσουμε.

Το Utorrent έχει επιλογή αν θα κρατήσει από πριν όλο το χώρο για την ταινία όταν κατέβει, ή αν θα κρατάει μόνο το χώρο που έχει πραγματικά κατεβάσει.

Αν στις ρυθμίσεις, στην καρτέλα "Γενικά" έχεις τσεκαρισμένη την προ-δέσμευση των αρχείων, τότε το utorrent κρατάει όλο το χώρο. Αν την βγάλεις, θα βλέπεις μόνο το πραγματικό download.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 10 έτη

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Άγγελε σημαντικο αυτο που λες.Αν κανω την διαδικασια που λες Αγγελε επηρεαζει σε οτιδηποτε τα Torrent η απλα δεν πιανουν χωρο μεχρι να τα κατεβασεις?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δεν επηρεάζει σε τίποτα τα Torrent. Απλά είναι χρήσιμο να το έχεις ενεργοποιημένο, για να ξέρεις πως δεν προσπαθείς να κατεβάσεις περισσότερα απ' όσα θα χωρέσει ο δίσκος, και σου γεμίσει εκεί που δεν το περιμένεις.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 10 έτη

Α,δεν εχω θεμα σε αυτο.Εχω εξωτερικο σκληρο και τα μεταφερω.Απλα το θεμα ειναι οτι οτι βρισκω τα βαζω στο torrent και τα κατεβαζω σταδιακα.Οποτε αν το εχω απενεργοποιημενη την επιλογη με βοηθαει καλυτερα γιατι δεν δειχνει ο δισκος οτι ειναι γεματος.Ειναι πιο χρησιμο πιστευω...