Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑπορια σχετικα με Ελεγχο Λογαριασμου Χρηστη
Panos ρώτησε πριν 10 έτη

Γεια χαρα , μιας και εφτιαξε αυτον τον ωραιο οδηγο ο Αγγελος https://www.pcsteps.gr/26003-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-windows-7-8/ θελω να προσθεσω κατι σχετικο με τους λογαριασμους.Στη σχολη μου που μαθαινω πληροφορικη η καθε ταξη πληροφορικης εχει τα PC για τους μαθητες και ενα PC για τον καθηγητη.Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι οταν ανοιγουμε τα PC το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τρεχουμε προγραμματα και να μπαινουμε στο internet τιποτα παραπανω .Δεν μπορουμε να εγκαταστησουμε η να τροποποιησουμε κατι στα pc απολυτως τιποτα και οταν πατησεις π.χ. να μπεις στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης σου ζηταει username και password ( UAC ).Αυτο ειναι καποιο software στο σερβερ η το φτιαχνεις στο Group policy?Αν γνωριζεται απαντηστε μου γιατι θελω να το κανω και εγω στο δικο μου PC.Ευχαριστω.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Μέσα από το Group Policy των server εκδόσεων των Windows μπορούν να ρυθμιστούν τέτοιες παράμετροι πρόσβασης σε όλα τα τερματικά, δεν χρειάζεται επιπλέον software.

Δεν γνωρίζω όμως αν μπορείς να κάνεις τέτοιες ρυθμίσεις σαν administrative λογαριασμός για έναν άλλο χρήστη στο ίδιο PC.